Palautetta ja keskustelua Pääkallon uutisista ja artikkeleista

#22
Siinnä Siltanen osuu ja upottaa, kun sanoo että keskustelukulttuuri pitää luoda, ei odottaa valmista. Tosin tähän samaan törmännyt muutenkin sählyssä, liiton pitäisi suurin piirtein kaikki tehdä ihmisten puolesta.
Totta, sama pätee myös seuratoiminnassa. Yksittäiset joukkueet odottavat seuralta jotain semmoista mihin niillä ei ole resursseja. Mutta toisaalta seuran hyväksi ei olla valmiita tekemään mitään muutoin kuin korvausta vastaan.

Minusta rekisteröityminen ja uusi keskusteluosio ovat olleet mainioita muutoksia. Negatiivisuus on vähentynyt (poistumaanhan se ei tule koskaan). Täällä on helppo aloittaa uusia keskusteluja ja palata kaivelemaan vanhoja asioita. Lisäksi pääkallon artikkeleista löytyy yleensä linkki keskusteluun.

Sisällöltään sekä kirjoitusasultaan laadukkaan tekstin tuottaminen on tunnetusti paljon vaikeampaa ja aikaa kuluttavampaa kuin alatyylisen kommentin nakkaaminen puolihuolimattomasti. Toivoittavasti muutama aktivisti jaksaa jatkaa laadukasta kirjoitteluaan ja sitä kautta saadaan mukaan uusia kykyjä.
 
#24
Joel jo kommentoikin omalta osaltaan, mutta lisätään nyt vielä hieman näkemystä.

Olemme tyytyväisiä siihen, miten foorumi on lähtenyt liikkeelle. Emme odottaneetkaan, että tämä yhdessä päivässä olisi nostanut salibandykeskustelun aivan uusiin sfääreihin kuin aiemmin. Haluamme kehittää foorumia ja keskustelua hyvin pitkäjänteisesti, ja uskomme, että se kantaa tulosta.

Keskustelu varmasti aktivoituu jatkossa. Rekisteröityineitä jäseniä palstalla on jo mukava määrä, mutta tietysti esimerkiksi Salibandyliigasta keskustelu voisi olla aktiivisempaa.

Kun MM-kisat alkavat, foorumi varmasti saa virtaa - ja sitten toiveena on tietysti, että mahdollisimman moni mukaan lähtenyt osallistuu myös muihin keskusteluihin.

Joka tapauksessa tässä ollaan liikkeellä vuosien, ei viikkojen, aikajänteellä.

- Matti
 
#25
Koovee Salibandyn valmennusmuutoksista kertovan uutisen kuvituskuvassa on naisten joukkueen päävalmentaja Kari Lehtisalo, eikä valmennuksesta sivuun siirtynyt Juha Kurki. Kuvateksti antaa olettaa toisin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.