Pääkallo.fi

Pohjois-Suomi M2D Lohko 08

Viestejä
14
Oisko se jopa Joni-Arttu Sieppi? Mieshän vihjasi, että pelit jatkuu todennäkösesti jossakin muodossa. Tuskin kuitenkaan intoa lähteä Santasin matkaan kiertään maita ja mantuja Suomisarjassa. Joskohan Jonska käy vaan pellailemassa ja pitämässä hauskaa?
 
Viestejä
47
Oisko se jopa Joni-Arttu Sieppi? Mieshän vihjasi, että pelit jatkuu todennäkösesti jossakin muodossa. Tuskin kuitenkaan intoa lähteä Santasin matkaan kiertään maita ja mantuja Suomisarjassa. Joskohan Jonska käy vaan pellailemassa ja pitämässä hauskaa?
Puolet peleistä kummiski kotipelejä ja vierasjoukkueita Oulussa ×2 ja Kemissä. Aika paljon siinäki sais pelata. Oliko Suomisarjassa vielä joku painotuskin vai muistanko väärin, että Merikoski ja Dynamo pelas tavallista enemmän vastakkain?
 
Viestejä
62
Oliko Suomisarjassa vielä joku painotuskin vai muistanko väärin, että Merikoski ja Dynamo pelas tavallista enemmän vastakkain?
A-lohkossa oli 10 joukkuetta, kun taas muissa lohkoissa oli 12 joukkuetta, joten A-lohkoon lisättiin keinotekoisesti paikallisottelukierrokset, jotta ottelumäärät olisivat lähempänä muita lohkoja. Jokaiselle joukkueelle oli määritetty paikallisvastustaja etäisyyksien mukaan, joka kohdattiin neljä kertaa normaalin kahden sijaan.
 
Viestejä
46
KoskRin peliasuun kaudelle 2023-24?
WhatsApp Image 2023-04-11 at 22.01.55.jpeg
No eihän siinä kuule mittään, meille saattaa mahtua vielä pellaan.

Mekin rakennetaan ensi kaudeksi joukkuetta ja etitään näläkäsiä, nuoria (okei käy myös vanhat) ja sitoutuneita pellaajia perinteikkääseen Koskelankylän Riennon peliasuun.
Ei olla asetettu ensi kaudeksi vielä mittään tavoitteita, koska niistä sovitaan sitten yhessä joukkueen kanssa.
Pääasia, että salibandy ois kivvaa ja tietenkin me halutaan voittaa.

Meillä on ensi kaudelle tulossa aika napakka jengi, mutta kyllähän me haluttas saada vähän särkymävarraa joukkueeseen. Ei voida luottaa, että meikäläinen vielä siirtyy sinne katsomon puolelle, mutta sammaan hengen vetoon voidaan myös todeta ettei musta ennää pelejä oo ratkomaan kuin vastustajille.

Meillähän reeneissä pelataan kaksi tai kolme kertaa viikossa. Harrastaminen on halapaa ku vesijuoksu, mutta hauskaa kuin Jukka Puotila showssa.
Kausimaksuja voi kuittailla pois edenredistä epassiin tai sponsorien hankinnasta kausikorttien myyntiin.
Käteinen ja tilisiirto käy myös oikein hyvin.
Ylleesä päättäjäiset on aika rapsakat, ainakin maanantaina siltä tuntuu.
Nyt lähetään seuran piikkiin viikonlopuksi Rukalle, arvoitukseksi jää mitä siellä sitten tapahtuu.

Ensimmäinen pelivuoro on Värtösä 20.4. 19-20.
Jos kiinnostaa tulla näyttämään skilssit, niin tervetuloa. Jos ei kiinnosta, niin tuu silti.

Ilmottautumiset suurruhtinaan arvonimeä kantavalle tyrannille sähköpostilla koskrisalibandy1910@gmail.com.
Tiedustella voi myös whatsappilla 040-7714771.
 
Viestejä
1,642
Ei näy JäJää tosiaan kakkoseen ilmottautuneissa, mutta ei näy myöskään OVP:ta. Ilmottautumisen takaraja oli sunnuntaina.

Tänään on ilmestynyt Kely ja Tornio Kakkoseen ilmottautuneisiin.
 
Viestejä
30
Sinänsä hauskaa että kaikki halukkaat pääsee sarjaan :D tuntuis että laskee jonkuverran sarjan tasoa 🤔
 
Viestejä
62
Millä perusteella? Eikös tornio sijoittunu paremmin pudotuspeleissä (voitti yhen matsin) ku kanuuna
Kanuuna sijoittui runkosarjassa paremmin. Runkosarjasijoitus ratkaisee loppusijoituksissa keskinäisen järjestyksen, jos joukkueet putoavat samalla kierroksella pudotuspeleissä.
 
Viestejä
1,642
On kyllä tulossa huonotasoisin kakkonen vuosiin näillä kabinettinousuilla 😃
Tämähän on ihan luonnollista, kun Kakkonen on enää neljänneksi ylin sarja. Jos aiemmin täältä pohjoisesta pelasi pääasiassa kaksi joukkuetta kakkosta ylemmissä sarjoissa, niin ensi kaudella joukkueita on 6 eli sarjasta on poistunut parin vuoden aikana n. 80 pelaajaa ja pääosin vielä niitä tavoitteellisia pelaajia.
 
Viestejä
788
KoskRi näyttää nousevan lopettamisen partaalta tulevan kauden voittajasuosikkien joukkoon. Kaksi Tiiraa liigasta, Heikka, Vähäsöyrinki ja Parkkinen OLS P22-SM joukkueesta ja ihan ok tehomiehinä häärineet Herva ja Tihinen kolmosdivarista ovat erinomaisia tai hyviä löytöjä.

Muita isoja siirtoja en kakkosdivarista löytänyt. Kanuunoihin on liikettä, mutta ei näyttänyt vielä Kanuuna koviin vahvistuksiin osunut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös