Pääkallo.fi

Salibandyliigan pitkävetovihjeet

mrX

Viestejä
179
Toinen kohde, joka pistää silmään on Hämeen derbystä. Yleensä nämä matsit ovat olleet varsin vähämaalisia. Silti uskon, että o9.5 ja o10.5 ihan kelpo kohteita. Kertoimet 1.8 (o9.5) ja 2.2 (o10.5). Mäkinen poissa LaSB:lta. Heikentää LaSB:n hyökkäyssuunnan pelaamista, Mäkinen tunnetusti tykkää nousta ja on tärkeässä roolissa pelinrakennuksen kannalta. Toisaalta tämä avaa myös Steelersille ehkä enemmän maalintekopaikkoja. Viimeistelyn pitää kyllä olla parempaa. Vähän siipirikkoisia molemmat joukkueet, ainekset on maali-iloittelulle.
 
Viestejä
539
Alisuorittajat ErVi ja Indians kohtaa. Kumpikin kontannut ja nähdäkseni voi mennä kuinka päin vaan. ErVillä Veikkauksen kerroin ihan pelattava 2.5, joten oma vaakani kallistui sinne.
Tiukka peli, mutta veto piti kuitenkin.

Nyt pari kuukautta aktiivisemmin pelannut ja ainoastaan salibandyn f-liigan pitkävetoja. Viimeiset 15 vetoa tuottanut 10 osumaa. Yllättävän hyviä kertoimia tässä lajissa myös löydettävissä. Itse en alle 1.70 kertoimiin edes koske. Yleensä yli 2.00 omissa vedoissa.
 

mrX

Viestejä
179
Tiukka peli, mutta veto piti kuitenkin.

Nyt pari kuukautta aktiivisemmin pelannut ja ainoastaan salibandyn f-liigan pitkävetoja. Viimeiset 15 vetoa tuottanut 10 osumaa. Yllättävän hyviä kertoimia tässä lajissa myös löydettävissä. Itse en alle 1.70 kertoimiin edes koske. Yleensä yli 2.00 omissa vedoissa.
Joo mielenkiintoiseksi menee sarja, kun ErVi nappasi täydet pisteet.

Itsellänikin viime aikoina osunut mukavasti, viimeisestä 12:sta 11 osunut. Hyvä näin hieman nihkeämmän syyskauden jälkeen. Niin se kevät lähestyy ja pelit paranevat.
 

mrX

Viestejä
179
Viime tinkaan valitettavasti menee, mutta uskon että FBC hakee pisteet Jyväskylästä. O2 peli ailahdellut pahasti.

FBC Turku @ 1.84 (rohkeimmat voivat kokeilla -2 @ 3.00)
 
Viestejä
495
Tänään kertoimella 17.50 Classicia viime vuosina runkosarjassa toiseksi parhaiten haastanut joukkue. Syksyllä OLS oli maalin päässä vielä 7 minuuttia ennen loppua ja sitä edellisen Kastellin pelin muistavat kaikki.
 

mrX

Viestejä
179
Nätisti FBC käänsi pelin viimeisessä erässä ja tipsi kotia.

Edellä hyvää pohdintaa Classicin ja OLS:n välisestä kamppailusta. Classic pelaa keskiviikkona Cupissa Krp:ta vastaan ja uskon että ajatukset pikkuhiljaa ovat jo kyseisessä matsissa, vaikka ehkä toisin sanotaan. Uskon Classicin voittoon, mutten murskajaisiin.

OLS +6.5 @ 2.05
 

mrX

Viestejä
179
Eilen FBC ja OLS-vihjeet osuivat. Bonarina ehdotettu FBC -2.5 yhdestä kiinni, mutta varsinaiset päävihjeet napsuivat nätisti.

Tänään hypätään Peliveljien kelkkaan. Heimon peli varsin ankeata viime aikoina. Astalan poissaolo merkittävä, pelissä näkyy paikoittain haluttomuus ratkaista ja yleinen taisteluilmeen puute. Siinä on paljon parannettavaa, jotta esimerkiksi penkki hurraisi jokaisesta yksittäisestä peitosta. Näitä totuttu näkemään.

SPV haki Tampereelta pisteen Classicin vieraana, Turusta tarttui kaksi pistettä haaviin. OLS-kotipeli oli pelkkä rutiinivoitto, mitään enempää ei ollut pelissä. Uskon, että C'est La Vie kuullaan useaan otteeseen Seinäjoen illassa. Myös tasoitukset kelpo vaihtoehtoja. Veikkaus taisi tarjota SPV -2.5 @ 2.75, mutta vihjataan nyt seuraavaa.

SPV @ 1.8
 

mrX

Viestejä
179
DIVARISTA:

O2 JKL vs. SaiPa yli 11.5 maalia @ 1.9
- SaiPan peli tyyliltään sellaista, että kun hanat aukeavat, ne todellakin saattavat aueta. Tulivoimaa ja taitoa riittää, kärkipelaajat sarjan eliittiä. O2 otti perjantaina melko maukkaan voiton Kooveesta tiukan väännön päätteeksi. O2 ollut tähän mennessä ainakin minulle pienoinen pettymys, kun ottaa huomioon lähtötilanteen kauteen. Moni jopa povasi joukkuetta kahden kärkeen, mutta tällä hetkellä jopa kotietu on erittäin epätodennäköistä. Tärkeät pisteet jaossa. Ottelun ensimmäinen puolisko pitkälti määrittelee millainen matsi tiedossa.

LNM @ 2.35 / LNM ML @ 1.93
- Niittarit nappasivat eilen voiton SaiPasta. Pirkat ei ole parissa viimeisessä matsissa vakuuttanut. LNM:n formi on nouseva. Täytyy nostaa Karjalaisen merkitys joukkueelle. Maalivahti palasi muistaakseni loppuvuodesta ja se näkyy kyllä eittämättä joukkueen tekemisessä. Ennakkoon melko tasainen matsi, jonka uskon kääntyvän kotivoittoon. Kertoimet hyvät.

Karhut -2.5 @ 2.10
- Hawks se vasta maalinteon kanssa on tuskaillut. 21 tehtyä maalia viimeisten kuuden ottelun aikana (varsinainen peliaika). Maalinteon osalta homman ei pitäisi tänäänkään helpottua, kun vastaan astelee Porin ylpeys, Karhut. Maalinsuulla Vonk on ollut selvästi sarjan paras kassari. Tästä lähtee täydet pisteet Poriin.
 

mrX

Viestejä
179
Viimeksi Niittarit nappasivat voiton ja Monnarilla mentiin nipin napin yli 11.5 maalin. 3/4

Tänään Rusalla M-Team isännöi SB Vantaata. Tiimi koki varsin nöyryyttävän tappion Porissa ja varmasti näytönhaluja on. Vierasjoukkueella aivan valtava panos ottelussa, mikäli meinaavat välttää suoran putoajan paikan. Vantaa on ajoittain pelannut ihan hyvin ja vahvistunut muun muassa liigassakin esiintyneillä Granlundilla ja äskeittäin Liukolammella, tietenkään King Keniä unohtamatta. Uskon, että luvassa on kertoimia tiukempi matsi ja tasoitukset vierasjoukkueen puolesta maistuvat. Hieman on kyllä ilmaa myös vierasjoukkueen voitossa (@ 4.8).

SB Vantaa +2.5 @ 1.84
 

mrX

Viestejä
179
Herkkua luvassa tänään, kun Oilers ja Nokian krp kohtaavat Tapiolassa.

''Seuraan mielenkiinnolla myös peluutusta. Laitetaanko ykkösketjut riehumaan keskenään vai haetaanko jotain muuta.'' @Pro Stick . Tämä hyvä nosto ja tosiaan mielenkiintoista nähdä. Syksyn ensimmäisessä kohtaamisessa Oilers peluutti Juuti-Iiskola-Iiskola -ketjua Nokian ykköstä vastaan, josta tuolloin Rantala oli sivussa. Nyt ketjut tosin vähän muuttuneet, kun Juuti pelaa Pfitznerin ketjussa ja H.Iiskola ollut sivussa.

Nokialla matsi alla eiliseltä, mutten tätä näe varsinaiseksi haittatekijäksi. Helppo rutiinipölläytys. Itse uskon enemmän näätälaumaan ja Nokian puolesta kertoimet maistuvat.

Nokia @ 2.65 / Nokia ml @ 2.2 / Nokia X2 @ 1.72
 
Viestejä
15
Nokia X2 nappasin itse. Varsin maistuva tarjous. Itse pidän Nokiaa tähän suosikkina hyvän vireen puolesta ja eiköhän sieltä ainakin piste tule mukaan.

Löytyykö divariin nostoja? Viime viikonloppuna ainakin taisi napsua hyvin kohdilleen...
 
  • Tykkää
Reaktiot: mrX

mrX

Viestejä
179
Divarissa omaan silmään muutama mielenkiintoinen matsi.

M-Team ja SaiPa kohtaavat Rusalla. Pahasti meni vihkoon edellinen ennakointi M-Teamin matsista. Tänään vastus kovenee, kun idän ihme asettuu vastustajaksi. SaiPa ollut kauden mittaan kotijoukkuetta parempi, monille melkoinen yllättäjä. SaiPan kärkikaarti on niin kovaa tasoa Divariin, että muutaman pelaajan huippuilta voi kaataa melkein minkä tahansa joukkueen. Tämä pitäisi olla kyllä vastustajien tiedossa, mutta erittäin hyvin, tasaiseen tahtiin, ovat lappeenrantalaiset pisteitä napsineet. Omaan silmään o11.5 maalia @ 1.98 on aika hyvä kohde. Mikäli jompikumpi esimerkiksi maalin tai parin johdossa viimeiseen erään lähtiessä ja edes muutamat maalit tehtailtu, niin uskon, että hyvinkin tulee tämä kotia.

LNM matkaa pk-seudulle, tänään SB Vantaan vieraaksi. Viimeisestä viidestä ottelusta Niittarit ovat voittaneet neljä. Ainoa tappio on tullut tiukan väännön jälkeen sarjakakkoselle Karhuille. Kokoonpanoja ei tämän julkaisun aikaan ollut vielä tullut, mutta mikäli ei suurempia puutteita ole, uskon että LNM poistuu iltaan voittajana. Niittareilla vielä teoreettiset mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. LNM @ 1.95

Lisäksi Joensuussa pelataan ihan mielenkiintoinen matsi Josban ja Kooveen välillä. Kooveelta viikko sitten melkoinen pohjanoteeraus Turussa, varmasti erilaisella ilmeellä tulee tänään kaukaloon. Mikäli Niittarit on hyvässä vireessä, niin sitä samaa voidaan sanoa Josbasta. Erinomaisesti tarttunut pisteitä mukaan viime aikoina. Tappio ErVi Akatemialle oli pieni yllätys, joka ehkä kuvastaa vähän myös sitä, että Josballa kuitenkin melko nuori nippu, jolta pakosti ajoittain tulee huonompia hetkiä. Toki kokeneempaa kaartia myös löytyy ja kokonaisuudessaan peli on näyttänyt hyvältä viime aikoina. Parhaimmillaan pystyy haastamaan minkä tahansa divarin joukkueen. Mikäli kurinalaisuus ja yleinen taisteluilme hyvällä tasolla tänään, pystyy kotijoukkue raapimaan pisteitä Kooveelta. Omaan silmään kotijoukkueen kertoimissa hieman ilmaa. Josbaa voi hyvin kokeilla, kuitenkin maltillisimmilla panoksilla. Josba @ 3.4 / ML @ 2.75
 

mrX

Viestejä
179
Kyllä se Oilers nyt kuitenkin edellä oli. LNM taipui myös. Vihjeistä täytyy olla ihan tyytyväinen overiin ja uskoon Josban mahdollisuuksiin. Josba kuitenkin esitti tyylipuhtaan sulamisen ja Koovee vei lopulta kaksi pistettä mukaansa Tampereelle.
 
Viestejä
311
Steelers vs. Classic: yli 13.5 maalia @ 1.83
Maalivedot on mukavia ( varsinkin ylivedot), kun ei tarvitse jännittää kummankaan puolesta vaan voi nauttia maaleista. Olen hämmästellyt pitkin kautta, miten hyvin Veikkaus onnistuu löytämään maaliodottaman pelille. Yleensä saa jännittää ihan loppuminuuteille asti pitääkö veto.
 
Viestejä
70
Tänään saa coolbetiltä Oilersin money linelle kertoimen 2,25. Itsellä meni heti lapulle. Classic ollut kuitenkin aivan tavallinen kuolevainen joukkue viime viikkoina.
 
Viestejä
70
Joo, ei ollut Oilers oikeastaan lähelläkään, aivan liikaa virheitä ja harhasyöttöjä. Classic ei oikein vedonlyöjälle tarjoa mitään olemattomilla kertoimilla :)
 
Viestejä
539
Joo, ei ollut Oilers oikeastaan lähelläkään, aivan liikaa virheitä ja harhasyöttöjä. Classic ei oikein vedonlyöjälle tarjoa mitään olemattomilla kertoimilla :)
Eikös Veikkaus tarjonnut Classicille lähes 2.00 kertoimen eilen? Ei ole tainnut noin hyvää kerrointa olla tarjolla vuosiin Classicin puolesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös