Pääkallo.fi

Salibandyliigan pitkävetovihjeet

mrX

Viestejä
179
Rangers vs. Karhut, yli 10.5 maalia @ 2.7
-Yksinkertaisuudessaan selvä ylikerroin. Kyllä, viimeksi pommarissa jäätiin seitsemään maaliin, mutta nyt lähtökohdat ovat erilaiset. Pakkovoitto kotijoukkueelle, uskonko siihen.. en. Käy ottelussa miten tahansa, Rangersin tiukka voitto on arvioni mukaan selvästi epätodennäköisempää kuin Karhujen varsinaisen ajan voitto. Mikäli Karhut voittaa varsinaisella peliajalla, on myöskin hyvin todennäköistä, että voitto tulee vähintään muutaman maalin erolla. Se on kevät ja Rangersin näkökulmasta kaikki tai ei mitään. On myös mielenkiintoista nähdä kuinka kauan ennen 60 minuuttia kotijoukkue ottaa maalivahtia pois esimerkiksi kolmen-neljän maalin takaa-ajotilanteessa. Voi olla, että mestaruus matkaa tänään Poriin. Eiköhän oteta myös tämä kotia.
60min, lopputulos 4-13. Karhut täysin ansaitusti mestariksi. Meni muutenkin aika mukavasti, kuten ennakoin. Vihje ratkesi jo käytännössä kahdeksan maalin ensimmäiseen erää. Hyvä näin.
 

mrX

Viestejä
179
Ei selitellä sen enempää. Rangersin kokoonpano vaillinainen, toki kotijoukkueen myös. Tasoero liian suuri. Maali tai pari eteen, Kosonen hoitaa loput. Vilen hörppii etukulmasta. Steelers pelaa liigassa kaudella 2021-2022.

Steelers -3.5 @ 2.1
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös