Pääkallo.fi

Salibandyliiton tulospalvelu

Viestejä
61
Toimiiko kenelläkään F-liigan sivusto kunnolla mobiilissa (iphone)? Itse en pääse ollenkaan valikkoon.
 
Viestejä
961
Toimiiko kenelläkään F-liigan sivusto kunnolla mobiilissa (iphone)? Itse en pääse ollenkaan valikkoon.
Ei kyllä juuri yhtään. Tää on tällä hetkellä yksi merkittävimmistä puutteista, ottaen huomioon miten paljon luurit on nykyään käytössä nettiselaamisessa.
 
Viestejä
67
Ei kyllä juuri yhtään. Tää on tällä hetkellä yksi merkittävimmistä puutteista, ottaen huomioon miten paljon luurit on nykyään käytössä nettiselaamisessa.
Nyt ei pääse edes joukkuekohtaisiin tilastoihin esim ipadillä🤬....siis f-liigan sivuilla
 
Viestejä
601
Tuskin on mitään merkitystä mutta kyllähän se selkeästi on tullut esiin että käyttäjien kannalta koko palvelu on täysi floppi. Olisikohan mitään mahdollisuutta liittää tulospalvelun yhteyteen linkki jossa voisi antaa kehitysehdotuksia/-toiveita ja siten palveluntarjoaja voisi kesän aikana kehittää sivusto käyttäjien toivomaksi? Esimerkiksi itsellä ymmärrys ei liitä miksi liiga tulossivustolla ei voi näkyä myös divarin ja cupin ottelutilanteet. Puhutaan cupin arvostuksen nostosta mutta esim noi välierät meni ihan täysin itseltä ohi kun en jaksanut/viitsinyt alkaa etsimään missäköhän seuranta olisi tai onko sitä. Vaikka liigan toimisto onkin ylimmässä kerroksessa niin ei varmaan ole tarkoituksenmukaista koko toimintaa pyörittää "alamaisista" välittämättä.
 
Viestejä
6
Tervehdys,

työstämme Salibandyliiton verkkosivujen "versiota 3.0". Kehitämme sekä itse sivustoa että tilasto- ja tulospalvelua.

Uusi verkkosivusto julkaistiin viime kesänä, versio 2.0 marraskuussa (Salibandyliiton ”tulospalvelu 2.0” julkaistu – näin palvelua on muokattu - Suomen Salibandyliitto) ja nyt sitten seuraavaa versiota putkeen.

Olisi muutama kysymys teille, arvon foorumilaiset:

1. Löytääkö teidän mielestänne sivustolta tällä hetkellä yhtään mitään? Ovatko ns. perustiedot ja muut mahdollisesti kaipaamanne infot järkevästi löydettävissä?

2. Jos saisit lisätä ihan minkä tahansa asian/elementin/sisällön liiton saitille, niin mikä se olisi?

Saitti tietty tuolla: Suomen Salibandyliitto

T: Liiton viestintäpäällikkö 👵Näyttökuva 2021-2-8 kello 12.52.41.png
 
Viestejä
113
Pelaajakohtaiset tilastot voi jäsennellä joukkueittain seuraavasti:
Klikkaa ensin haluamansa asian otsikkoa (ottelumäärä, pisteet, maalit, syötöt, +/-) kerran tai kahdesti (yhdellä klikkauksella pelaajat ovat "paras" ensin, kahdella "huonoin" ensin.
Sen jälkeen klikkaamalla joukkue-otsikkoa pelaajat järjestyvät joukkueittain ensiksi klikatun asian suhteen järjestykseen. Voilá, joukkuekohtaiset tilastot ovat siinä. Klikkailla täytyy, mutta toimii.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
123
Olisikohan kuinka ylivoimaista saada näkymään tulospalveluun näin playoffien aikaan että onko kyseessä puolivälierät, välierät, finaalit, karsinnat, joku muu mikä? Ja paljonko ne kyseisen otteluparin otteluvoitot on? Tänään on menossa P21 SM-sarja, Pudotuspelit. Mutta niin on ollut ihan jokaisessa muussakin runkosarjan jälkeisessä pelissä.

1652716823288.png
 
Viestejä
123
Edellä näette ratkaisevan finaalin vs. eka playoff-pelin @salibandy.fi Tulospalvelussa...

Tähän alle saa alkaa listaamaan eroja. Poislukien ajankohta.

--
--
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös