Pääkallo.fi

Salibandyliiton tulospalvelu

Viestejä
69
Kun valitsen kalenterista päivän 27.9., niin saan näkyville vain kaksi 2div. peliä, vaikka kalenterissa lukee päivän kohdalla 4. Suosikkeja ei ole valittuna. Näkeekö joku muu kaikki neljä peliä?
 
On tämä vaan jännä juttu miten yhä on tilastopalvelun tiedot päin persettä, kun esim naisten sarjan taulukon mukaan joukkueet ovat päästäneet 188 maalia mutta maalivahtitilastojen mukana maaleja olisi päästetty 250.

Mielestäni tuo ei ole ihan pikku virhe.

Miesten puolella vastaavat luvut ovat 197 ja 191 (toki voiko olla että TM:t on saatu mukaan?).
 
Viestejä
43
1695987647686.png

Eikö tämän sotkun voisi korjata? Esimerkki Ville Lastikan tilastoista, mutta pätee kautta linjan.
- runkosarja ja play offs erikseen
- järjestys: Ottelut, maalit, syötöt
- 0/1?
- tilastot oikeille kausille

Siinä alkua toiveille.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
17.00
1.794.803.10
Näytä kaikki
>
Viestejä
93
Turha vastuuhenkilöiden on selitellä että joskus tämä tulee kuntoon. Kyllä näiden pitää toimia kun kauden eka peli käynnistyy. Jonkun yksittäisvirheen voi kauden aikana hyväksyä mutta jatkuvia palvelukatkoksia ei. Myöntäkää jos ette vaan osaa ja pyytäkää vaikka apua. Eiköhän tästä salibandy-yhteisöstä löytyis oikeita ammattilaisia noihin atk-hommiinkin.
 

CWE

Viestejä
83
Paljoa enempää vihkoon tätä tulospalvelu/salibandytv - projektia ei voi vetää. On se nyt jumalauta kumma kun ei vuonna 2023 pysty pelejä kotoa käsin seuraamaan. Ihme jos ei ala suojatyöpaikoista päitä pikkuhiljaa tippumaan.
 

Fun

Viestejä
49
Huomenna odotettavissa liitolta taas lausunto kuinka tämä on harmillista ja pitää vielä hetken malttaa ja että Palloliitto käyttää Torneopalia paljon isommalla volyymilla ja ovat tyytyväisiä! Ihan ku se lohduttais ketään 😂
 
Viestejä
91
Eikö tuota APIa voisi avata niin joku nörtti vääntäisi näppärän käyttöliittymän siihen kuten joku vuosi takaperin. Oli paljon näyttävämpi ja toimivampi kuin nämä todennäköisesti kalliit ei toimivat ratkaisut.
Käsittääkseni API on avoin ainakin seuroille
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
17.00
1.794.803.10
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös