Pääkallo.fi

Salibandyn Super Cup 12.9. 2020

Viestejä
5,624
Eli SuperCupissa ei Cupin puolelta pelaa voittaja vaan hopeamitalisti ja liigan puolelta lähimmäksi mestaruutta päässyt TPS ei ole mukana?
 
Viestejä
5
Onkohan tästä Supercupista tulossa jonkinlaista lähetystä vai täytyykö mennä paikan päälle, jos haluaa ottelut nähdä?
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,171
Viestejä
304
Jutusta ei käy selväksi mitkä joukkueet kohtasi naisten finaalissa ja olisi tietenkin mukava myös tietää ottelun tulos.
Olipa heikko uutinen Pääkallolta. Naisten finaali voitti kiinnostuksessa miesten vastaavan ihan 100-0. Silti puutteellinen uutisointi.
Tasa-arvoa tämäkin.
 
Viestejä
718
Katsoin miesten peliä toisen erän ja Nokia ei tainnut saada yhtään paikkaa, oikeastaan ei päässyt edes puolen kentän. Samoin omassa päässä karmivia virheitä ja Classic tietty rankaisee tylysti. Nokia saattaa olla vahvistunut, vastaavasti jonkun tulkinnan mukaan Classic heikentyi, mutta eilisen perusteella jäi fiilis että noilla avuilla Nokialla ei edelleenkään mitään saumaa haastaa C:tä.

Eli ei sikäli mitään uutta. Hauska muuten seurata tuota Jussi Pihaa, liike on niin hidasta etten meinaa uskoa silmiääni. Mutta juonikkuutta ja pelisilmää riittää edelleen vaikka muille jakaa. 0+3 näköjään eilenkin.
 
Viestejä
495
Nokian peli on näköjään (henkisessä) lukossa varsinkin Classiccia vastaan. Toisessa erässä eivät edes uskaltaneet kunnolla haastaa avauksessa vaan tyytyivät pyörittämään muodon ulkopuolella. Ei tuon peli ole noin staattista ja virheitä sisältävää keskimäärin ollut. Tallinnan ja eilinen peli olivat kuin toisinnot.

Piha ei koskaan tosiaan ole nopea ollut mutta kun pää toimii niin pärjää sählyliigassa. Tyyppiesimerkki sille pelaajalle joka luopuu pallosta ärsyttävästi aina oikealla hetkellä. omissa alasarjapeleissä olen törmännyt vastaaviin, hitaahko kaveri vaikuttaa siltä että sille kannattaa antaa paine. Kun annat niin se siirtää kuulan viime hetkellä, aina oot vähän myöhässä.
 
Viestejä
153
Katsotaan PSS:n ja SB PRON insettejä ennen ottelua ja se selittää paljon. Pessillä ollaan kavereita ja kivaa on. Pro kertoo tahdon voimasta, haasteellisista harkoista ja halusta kääntää kovat pelit voitoksi. Ero on menttaalipuolella. Siinäpä on Kouvalaiselle pähkinää. Ollaan hyvin valmistauduttu, ollaan pallollisesti taitavampia ja sitten - miten sen nätisti sanoisi - ei riitä...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös