Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
48
Pitkälle venähti tämän jakson ulos saaminen, mutta tästä kuunteluun uusin Joukkuekuvassa. Jakson vieraana Kooveen T18 tyttöjen valmennustiimin jäsen, Pekka Airiainen ja asiaa tietysti tästä kaudesta!
 
Viestejä
48
Suomen Cup on takanapäin ja huipennuksen paketoinnin tarjoaa naisten osalta LoistoCast!
Linkin takaa kuunteluun:
 
Viestejä
48
Uusinta LoistoCastia ulkona, jakson numero #17 pitää sisällään useampia keskustelunaiheita aina valmentajan vaihtoviikoista vastalauseisiin!
 
Viestejä
48
Vilkkaan keskustelun sävyttämä säbäviikko sai LoistoCastin pojat takaisin mikin ääreen ja nimikkosarjan 18. jakso näkee nyt päivänvalon.
LoistoCast #18 tarkastelee tarkemmin F-liigan molemmat lohkot ja tarttuu suuna päänä puheenaiheisiin.

 
Viestejä
48
Uudessa jaksossa LoistoCast sukeltaa fysiikkavalmennuksen maailmaan, kun uudessa LoistoCast X-sarjassa vieraana on Joni Koskimäki. FBC Loiston fysiikkavalmentajana toimiva Joni avaa fysiikkavalmennuksen saloja sekä heittää muutaman myytin bussin alle. Ehdoton kuuntelusuositus, tiukkaa asiaa täynnä koko jakso!

 
Viestejä
48
F-liigan runkosarja saatiin päätökseen sekä A- että B-lohkossa ja sen kunniaksi koetettiin laittaa vähän narua tämän paketin ympärille. Ehdittiinpä hieman ennakoida myös viikonloppuna alkavia pudotuspelikarsintoja. Uusinta jaksoa kuunteluun linkin takaa:
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Viestejä
23
Uusinta LoistoCastia uuden viikon ratoksi! Vielä ennen tosipelien alkamista ehtii uutisaiheita sulatella, tässä uusimmassa mm. asiaa F-liigan sarjajärjestelmäuudistuksesta sekä sääntöjen uusista tuulista.
 
Viestejä
48
Välierät ja niiden ennakointi oli tämän jakson aiheena:
 
Viestejä
48
Vaikka #pleijarikevät on kiihkeimmillään, on hyvä muistaa tutustua myös pääsarjojen ulkopuoliseen toimintaan. Tähän tarjoutuu oiva tilaisuus, sillä LoistoCastin uusin Joukkuekuvassa-jakso on ulkona. Tällä kertaa paikan päällä nauhoitettuna Kontiolahdella ja tarkkailun kohteena FB Factor T16 sekä koko seura. Kontiolahtelainen salibandy tekee tuloaan:
 
Viestejä
48
LoistoCast #20 läpileikkaa sarjat nopeaan tempoon ja pui läpi siirtolistaa sekä siirtohuhuja. Harvinaislaatuisesti alle 90 minuutin rykäisy on helposti kuunneltavissa vaikka yhdellä kertaa
 
Viestejä
48
Naisten F-liiga kausi sai ansaitsemansa huikean päätöksen, kun PSS ja TPS taistelivat Suomen mestaruudesta seitsemän pelin verran. LoistoCast paketoi kauden ja jakaa palkinnot paikkojensa parhaille.

 
Viestejä
48
Vaikka pelit alkavat loppumaan joka rintamalla, eivät sählyaiheet lopu! Siirtomarkkinat ovat kuumimmillaan, kesän Katusählyt lähenevät ja ensi kautta järjestellään taustoilla kovaa vauhtia. Tässä jaksossa mukana Marko Virtasen sekä Joel Heinen mietteitä heidän saatuaan ensi kerran valmentamansa maajoukkueet kokoontumaan. Marko perkaa Viron maajoukkueen taustoja ja Joel Saksan. Kannattaa kuunnella jos säbätouhut kiinnostaa!

 
Viestejä
48
Junnupaketointien aika, ensimmäisenä vuorossa T16 SM-sarja. Vieraana jaksossa EräViikinkien T16 tiimissä vaikuttava Nico Niskanen

 
Viestejä
48
LoistoCast #22 ulkona! Uutisia, siirtolistaa ja tiukkoja mielipiteitä useammastakin eri asiasta. Mukana jälleen Niskasen Nico:
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös