Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
49
Ihan ei vielä kesäteloilla ole podcast vaikka kiireet onkin pitäneet miehet pois mikkien äärestä. Uusimmassa jaksossa pääsee tarkemmin kuulemaan ihan lähteestä että mikä ihme se SalibandyTV oikein on. Ojalan Jussi avasi tarkemmin konseptia ja ajatusmaailmaa sen takana, ihan mielenkiintoinen kokonaisuus tulee olemaan.
Kuuntelusuositus:
 
Viestejä
49
Parin kuukauden pakotetun tauon jälkeen LoistoCastin pojat istuivat mikkien ääreen yhdessä ja pistivät kauden 21-22 pakettiin kokonaisuutena. Uusimmat uutiset, naisten Divari sekä kentällä paljon keskustelua herättänyt ikäsääntö F-liigassa käsittelyssä.

Nyt tarkoituksellinen tauko ja elokuussa kauden 3 pariin.

 
Viestejä
49
Uutta kautta tulille, nimikkosarjan jakso #24 ulkona. Uusia tuulia, maajoukkuekeskustelua, siirtolistaa sekä puhetta F-liigasta.
Ensi viikosta alkaa uusi sarja, Kautta Kohti, jossa kuullaan seurojen kuulumisia suoraan pelaajien ja valmentajien suusta.
Tällä on hyvä aloittaa valmistautuminen sarjaa kohti!

 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,826
Viestejä
8,098
Uusi salibandypodcast keskittyy pelkästään Divariin. Avausjaksossa kausiennakointia.


Kuuntelin tämän ja minusta mielenkiintoista kuulla analyysia pelaajilta itseltään. KrP:n podipojat on tietysti myös pelaajilta, mutta aivan erityyppinen formaatti silti.

Tuokin oli hyvä, että kävivät nimenomaan runkosarjasijoituksia läpi. On kuitenkin vuosien varrella nähty melkoinen määrä yllätysvoittoja playoffeissa, joka taas on suoraan tarkoittanut varsin usein, että runkosarjan ykkönen ja kakkonen eivät keskenään mitään finaalipelejä ole vääntäneet.
 
Viestejä
1,149
En ole ehtinyt kuunnella, mutta Areenassa Stenforsin veljesten juttua.

 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,826
Viestejä
1,149
Tämä uusi ”Kelpaako piste” on jotain, jota en osannut edes kaivata. Divari kiinnostaa, mutta aika ei meinaa riittää kahden sarjan seuraamiseen. Mukavaa kuunnella edes automatkoilla podin kautta, niin pysyy jokseenkin kärryillä divarin asioista.

Keep up the good work!

Samaan hengenvetoon täytyy myöntää, että osa jutuista meinaa mennä ohi. Osaa jutuista vois avaa vähän enemmän meille ”ulkopuolisille”, vaikka se tuntuukin varmaan erikoiselta ruotia tarkemmin teille itsestäänselviä asioita keskenään. Esim. erilaiset tapaukset, joihin viitataan ei välttämättä ole kuulijalle yhtään tuttuja. Samoin esiin nostetuista pelaajista olisi hienoa kuulla enemmän taustaa, tämä on toki vain henkilökohtainen ambitio.

Kaikkiaan oikein virkistävä podcast, ilo kuunnella.
 
Viestejä
421
Laitetaan tännekin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös