Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
1,069
Nice Salibandy Podcast Jakso 11

Jakson kuvaus: Vieraana Ville Turunen Eräviikingit. Mennyttä ja tulevaa F-liigaa sekä karsinoita.

 
Viestejä
1,069
13. Nostalgiapaloja: Oskari Saari kritisoi nykylähetyksiä - "Harmittaa se laaduttomuus"

Tiivistelmä jakson kuvauksesta: Nostalgiapalojen 13. jakso jatkaa siitä mihin jäi. Vieraana ovat tälläkin viikolla Jani Alkio ja Oskari Saari ja mediakenttä on jälleen perkauksessa. 
Viestejä
1,069
LoistoCast #6: Playoff-kevään alku feat. Matti Pienihäkkinen

Jakson kuvaus: LoistoCastin kuudennessa jaksossa kaivellaan menneitä ja katsellaan läpi naisten salibandyn jatkopelit tähän asti sekä sivutaan Suomen Cup juhlia. Toisessa erässä ennakoidaan alkavia puolivälieriä ja kolmannessa palataan vapaamman käsikirjoituksen pariin sekä nostetaan esille uusia tuulia LoistCastin purjeissa.


Valokeilassa #6: Tuulia Lahti

Jakson kuvaus: Valokeilan kuudennessa jaksossa sanaisen arkkunsa avaa FBC Loiston edustusjoukkueen hyökkääjä Tuulia Lahti. Jäikö arkun pohjalle mitään, vai karkasiko kaikki sanat eetteriin?

 
Viestejä
1,069
14. Nostalgiapaloja: Salibandyn dynastiat - Josban ja Oilersin menestyksen vuodet

Suomen Salibandymuseon ja Jari Kinnusen luotsaama Nostalgiapaloja-podcast on edennyt jaksoon numero 14. Jaksossa muistellaan salibandyn dynastia-ajanjaksoja.

 
Viestejä
1,069
Sählyohjelma 13. jakso

Tämänkertaisessa Sählyohjelmassa paketoidaan puolivälierät ja siirretään katseet välieriin. LASB:n Perttu Koljonen testaa tietonsa 10 kysymyksen parissa.

 
Viestejä
1,069
LoistoCast: Valokeilassa #7: Henrika Maikola

Jakson kuvaus: Valokeilan seitsemännessä jaksossa piinapenkkiin istahtaa Uudenkaupungin lahja turkulaiselle salibandylle. Henrika availee Loisto-arkeaan ja ajatuksiaan muutenkin. Huumorinkukka kukka kukkii kukkeana, tämän neidin kanssa ei aika käy tylsäksi!

 
Viestejä
1,069
Sählyohjelma 14. jakso

Tässä jaksossa paketoidaan välierät, sekä ennakoidaan maanantaina alkavia finaaleja päävalmentajien kommenteilla.

 
Viestejä
1,069
LoistoCast #7: Pleijareita ja tasa-arvoa

Jakson kuvaus: Jaksossa hypätään naisten F-liigan nousukarsintojen ja puolivälierien matkaan, ennakoidaan alkavia välieriä ja käsitellään muun muassa Salibandyliiton päätöstä keskeyttää suurin osa sarjoista.Naisten U19-kisat, Classicin Vastuullisuusprojekti, EräViikinkien Tärkeä tasoitusmaali ja naisten F-liigan ottelulähetykset saavat myös ääniaaltoja.

 
Viestejä
1,069
LoistoCast #8: Kevättä rinnassa (Vieraana Ville Turunen)

Jakson kuvaus: LoistoCastin kahdeksas jakso toivottaa tervetulleeksi päättyneellä kaudella naisten F-liigan EräViikinkien päävalmentajana toimineen Ville Turusen, joka kuuluu naisten U19-maajoukkueen valmennustiimiin.

 
Viestejä
1,069
Sählyohjelma 15. jakso

Jakson kuvaus: Sählyohjelman 15. ja samalla kauden päätösjakso palaa finaalitunnelmiin. Tupla+:n 10 kysymykseen vastasivat Toni Rintala ja Sami Johansson.

 
Viestejä
3
MosaCast - Girl Power

Keskustelimme MosaCastin uudessa, viidennessä jaksossa rakentavasti tyttö- sekä naissalibandysta EräViikinkien tyttöjunioreiden valmennuspäällikkö Sauli Hynysen kanssa. Yhteistyö, ruohonjuuritason tukeminen sekä harrastajamäärien pienuus tulivat ainakin mainittua. Ja ihan kehittämisideoitakin. Tästä jakso kuunteluun:

Spotifysta
SoundCloudista
 
Viestejä
22
LoistoCastin yhdeksännessä jaksossa uppoudutaan päättyneeseen F-liiga kauteen ja syväluodataan niin Suomen kuin Ruotsin finaaleita. Sekä tarjotaan virtuaaliruusuja yhdelle ja toiselle.

Isännät valitsevat omat All-Starsinsa sekä huhuilevat siirroista kuin pöllöt yössä.

Näitä, ja monia muita aiheita, luvassa tässä jaksossa!

LoistoCast #9: PSS vuoli kultaa (Spotify)
 
Viestejä
3
MosaCastin uusimmassa jaksossa päästään pureutumaan tuomaroinnin epäkiitolliseen maailmaan. Vieraana tuomareiden kouluttajanakin toimiva Nico Niskanen, jonka kanssa pohditaan lajin kehityksen tuomia haasteita tuomarointiin, suomalaisen salibandytoumaroinnin vahvuuksia ja haasteita ylipäätään. Näistä linkeistä pääsee mukaan:

SoundCloud
Spotify
 
Viestejä
22
Yhdeksännessä Valokeilassa tutustutaan FBC Turun kasvattiin, joka on kolunnut seurassa läpi kaikki ikäluokat sekä naisten joukkueet. Ensimmäisistä treeneistä jäänyt kauhukuva ei saanut pysymään poissa kaukalosta ja hyvä niin.

Taistelija, pelottavan kova omassa päässä ja hurjan vedon omaava nuori nainen on urallaan kärsinyt monia loukkaantumisia jotka katkaisivat lupaavaa uraa usemman kerran.

Siltikin, kenttien kutsu on aina vienyt voiton.

Laitahan siis tämä jakso kuunteluun, ja tutustu hallirottaan nimeltä Ronja Pakarinen (Spotify)
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,958

Mahoney

Extrajaksoa pukkaa toistamiseen. Kauden 2020-21 kausiennakoita arvioidaan jälkiviisaina ja myös molempien omat ennakkoarviot puidaan. Tällä kertaa valiokoidaan myös tähdistöjoukkueet.

Huhumaasta myös muutama olennainen nosto mukana.

Itse olen eri mieltä, Lund vs Salmi menee mun papereissa plussalle. Lundin viime kausi nyt ei se paras. Maju ympyröissäkin onnistui ja mielestäni on kuitenkin kovempi talentti. Salmi on hyvä pelaaja, ei sillä, mutta Salmen ketjun peli alkoi toimimaan kunnolla vasta Rosendahlin mukaan tultua. Kukkolan kanssa homma ei lähtenyt toimimaan oikein missään vaiheessa. Jää nähtäväksi miten Salmen peli lähtee Happeessa rullaamaan, tärkeää olisi päästä yv:llä pelaamaan. Siellä on vaan yksi Peter edellä nokkimisjärjestyksessä.
 
Viestejä
1,069
Extrajaksoa pukkaa toistamiseen. Kauden 2020-21 kausiennakoita arvioidaan jälkiviisaina ja myös molempien omat ennakkoarviot puidaan. Tällä kertaa valiokoidaan myös tähdistöjoukkueet.

Huhumaasta myös muutama olennainen nosto mukana.

Kiitos jaksosta! Hyvin paketoitu viime kausi.

Täytyy sanoa, että nää Siltasen ja Tiiran turinat (oisko tuossa uus nimi tälle hittituotteelle!?) on parasta Pääkallon sisältöä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös