Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
1,069
LoistoCast: "Podcast, jonka tarkoituksena on käydä ennen kaikkea FBC Turun ja FBC Loiston nais- sekä tyttösalibandyasioita läpi. Unohtamatta kuitenkaan lähialueen seuroja ja päivänpolttavia aiheita salibandyn saralta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. "

Jos nyt tulkitsen oikein, niin LoistoCastin alla on uusi podcast-sarja Penapallo. Ensimmäisessä jaksossa vieraana Perttu Kytöhonka.

"Penapallon avausjaksossa keskustelukumppanina Perttu Kytöhonka, jonka kanssa avataan jos jonkinlaista ajatelmaa salibandyn tiimoilta. Sukelletaan hieman syvemmälle taktiikan maailmaan ja pohditaan eroja Suomen ja Ruotsin välillä."

 
Viestejä
1,069
9. Nostalgiapaloja: Salibandya veitsi kurkulla – vieraana ministeri Jussi Saramo


 
Viestejä
1,069
Penapallon toisessa jaksossa vieraana Turun Seudun Urheiluakatemian Atte Juuti. Lapsen ja nuoren polku kohti kilpaurheilua koulumaailman keskiössä.

 
Viestejä
1,069
KalloCastin jakso numero 69 sisältää aimoa annoksen salibandyherkkua. Pääpihvinä on kolmen vuosikymmenen parhaiden suomalaispelaajien listaus.


 
Viestejä
1,069
Lisätääs tänne kaikki toistaiseksi LoistoCastin alla tehdyt julkaisut:

LoistoCast #1: Tyttö- ja naispuoli
LoistoCast käy kokonaisuudessaan läpi FBC Turun ja FBC Loiston tyttö- sekä naispuolen meiningit.Haastattelussa Jani Penttilä, A-tyttöjen päävalmentaja joka avaa tyttöjen kuulumisia sekä sarjan toimintaa.

LoistoCast #2: Avoin Mikki
LoistoCastin tehokaksikko, Julppa ja Joni, laittavat mikin päälle ja antavat kielen laulaa. Isäntien aiheet vaihtelevat jääkendon ammattilaissarjoista Urheilugaalan kautta korona-tilanteen pohdintaan.

Valokeilassa #1: Malik Abudu
Ensimmäisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Malik Abudu avaa mielenkiintoista tarinaansa salibandyn parissa. Tie pääsarjatasolle ja maajoukkueleiritykselle on vaatinut paljon kovaa työtä. Kuuntele mitä kaikkea Malik on ehtinyt salibandyn parissa jo kokea ja mitä tavoitteita miehellä on tulevaisuudessa lajin suhteen? Valokeilassa on LoistoCastin vierasosio, jossa päästään kuulemaan ihmisiä salibandyn takaa. Pelaajia, taustahenkilöitä ja muita mielenkiintoisia hahmoja lajin parista.

Valokeilassa #2: Ella Virtanen
Toisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Ella Virtanen kertoo kuulumisia menneestä syksystä ja avaa säbäuran alun touhuja. Tämä nuori säbäneiti on oiva esimerkki siitä miten lahjakkuus tarvitsee valtavan määrän töitä jotta se saadaan ulosmitattua.

Valokeilassa #3: Iina Ranne
Kolmas Valokeilassa-sarjan osa tutustuttaa kuulijat tulevaisuuden huippupuolustajaan, neitiin nimeltä Iina Ranne. Iina kertoo podcastissa menneen syksyn tapahtumista, kuten siitä miten U16-maajoukkueleiri sujui ja miten on kahden SM-sarjan peleihin seikkailtu vaikkapa junalla jos ei muuten päästä.
 
Viestejä
1,069
Jatkossa ajattelin postata tänne vain vuodesta 2021 eteenpäin julkaistut jaksot. Jos löytyy jotain aktiivisia podcastien julkaisijoita, niin vinkatkaa! :)
 
Viestejä
1,069
KalloCast 70:

KalloCastin jaksossa numero 70 puidaan jälleen mielenkiintoisia salibandyasioita. Alkuun käydään läpi koronan vaikutuksia tämän hetken vaikutuksia muun muassa junioreiden harrastamiseen. Toisessa erässä jatketaan hiukan jälkihöyryillä viime viikon top-listojen osalta ja brandytyöryhmässä huudellaan tuuleen tuuttuun tapaan.


 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,069
Spotifystä löytyi vielä Nice Salibandy Podcast: "Podcast, joka käsittelee pääasiallisesti naissalibandyn asioita & ilmiöitä. Mielenkiintoisia haastatteluja ja aiheita tiedossa."

Jakso 1
Avausjaksossa käydään läpi lähtökohdat tulevaan kauteen NLA:n ja NLB:n osalta.
Avausjakso - Nice Salibandy Podcast

Jakso 2
Tokassa jaksossa haastatellaan FBC Loiston Matti Pienihäkkistä sekä O2:n Seppo Pulkkista ja tietenkin tsekataan kauden avauspelejä.
Jakso 2 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 3
Viikkokatsauksen lisäksi haastatteluissa Sami Vidgren ÅIF ja Pekka Nieminen Classic.
Jakso 3 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 4
Haastattelussa Jukka Kouvalainen PSS ja Toni Soikkeli SaiPa. Viikkokatsaus ja tekijöiden esittely.
Jakso 4 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 5
Tällä kertaa ei ole haastatteluja.
Jakso 5 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 6
Välitilinpäätös. Haastattelussa Joulukuun 2020 pelaaja Jaana Lirkki (SB-Pro).
Jakso 6 - Nice Salibandy Podcast
 
Viestejä
1,069
MosaCast tarjoaa puheenaiheita urheiluun EräViikinkien tukemana. Podcastia isännöi Pete Käenmäki ja vieraina kuullaan laajalla kattauksella seurasta tuttuja hahmoja, mutta myös lajin ulkopuolisia kiinnostavia henkilöitä.

S1E1 - Antakaa meidän harrastaa
Lasten sisälajien harrastaminen on ollut koronan vuoksi jo kaksi kertaa pidemmällä tauolla. Lasten ääni ei kuitenkaan ole päässyt kuuluviin - miltä harrastuksen tauolla oleminen oikeasti tuntuu? MosaCastin ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsevät kaksi EräViikinkien junioria, Minea sekä Annika Sormunen.


 
Viestejä
1,069
Sählyohjelman 10. jaksossa pääpuheenaihe on fyysisessä pelissä ja sen linjauksissa. Liigakatsauksessa keskitytään ennätyksiin ja rajapyykkeihin, 10 kysymykseen vastaa Welhojen Aleksi Ahokas ja erikoishaastattelu palaa ohjelmaan, kun Oilersin Markus Markkola on vastailemassa erikoisiin kysymyksiin.

 
Viestejä
1,069
Nice Salibandy Podcastilta jakso 7 ulkona!

Haastattelussa ja kommentoimassa SB-Pro:n päävalmentaja Aki Vilander. Spekuloidaan runkosarjan loppusuoraa ja jutellaan peleistä.

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,069
LoistoCastin Valokeilassa #4: Minnie Heininen

Neljännessä jaksossa Valokeilaan saapuu FBC Loiston naisten liigajoukkueen maalivahtitandemin pidempi osapuoli Minnie Heininen (@minnieheininen). Minkälaista on liigapelaajan sählyarki ja miten Minnie ja virkasisko Elinda sparraavat toisiaan liigan nuorimman joukkueen veräjänvartijoina. Tällä viikolla naisten U19-maajoukkueleirille matkaava Minnie avaa keskusteluissa myös maajoukkuetoimintaa, jossa etenkin huoltojoukot saavat suurta kiitosta.

Valokeilassa #4: Minnie Heininen - LoistoCast
 
Viestejä
1,069
Nice Salibandy Podcastin jakso 8 ulkona!

Studiossa Samin lisäksi Elina ja Karoliina Kujala. Päätöskierros NLA:n osalta tarkastelussa ja kurkistus NLB:n menoon. Ja tietenkin tarinaa Ellun ja Kallun salibandy urasta.

 
Viestejä
1,069
MosaCastilta uusi jakso: Uneton Uumajassa S01E02

Miesten pääsarjassa Erää, TPS:ä sekä Indiansia edustanut Janne Jaanus lähti hakemaan uusia haasteita salibandyuralleen Uumajasta, kabinetin kautta sarjaan nousseesta Thorengruppenista. Reissu loppui kesken, mutta tarjosi kosolti opettavia kokemuksia. Mitä puseroon tarttui, millaisia eroja Superliigan ja Fliigan tai suomalaisen ja ruotsalaisen salibandyn välillä on - siitä puhutaan MosaCastin toisessa jaksossa.

 
Viestejä
1,069
LoistoCast #3: Mitä kuuluu FBC Loistolle? Vieraana Matti Pienihäkkinen & Mika Pietilä

Kolmannessa LoistoCastissa studioon vieraaksi saapuvat FBC Loiston naisten edustuksen valmennuksesta Matti ja Mika. Herrojen kanssa käydään läpi mennyt runkosarja sekä ennakoidaan hieman jatkosarjaa. Suomen Cup finaalin lähestyessä otettiin keskusteluun myös Cup-taival. Samalla hieman testattiin Suomen Cup finaalin paikkakunnan, Riihimäen tietoutta, ja saatiin selvillä että Mika on ollut aikanaan kova juniorikuljettaja kartingin maailmassa!

 
Viestejä
1,069
Sählyohjelman 11. jaksossa pääosassa on Steelers-hyökkääjä Markus Sipronen. F-Liigakatsauksessa katsotaan asetelmia runkosarjan loppurypistykseen ja 10 kysymykseen vastasi Nokian KrP:n Joona Rantala.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös