Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
459
LoistoCast: "Podcast, jonka tarkoituksena on käydä ennen kaikkea FBC Turun ja FBC Loiston nais- sekä tyttösalibandyasioita läpi. Unohtamatta kuitenkaan lähialueen seuroja ja päivänpolttavia aiheita salibandyn saralta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. "

Jos nyt tulkitsen oikein, niin LoistoCastin alla on uusi podcast-sarja Penapallo. Ensimmäisessä jaksossa vieraana Perttu Kytöhonka.

"Penapallon avausjaksossa keskustelukumppanina Perttu Kytöhonka, jonka kanssa avataan jos jonkinlaista ajatelmaa salibandyn tiimoilta. Sukelletaan hieman syvemmälle taktiikan maailmaan ja pohditaan eroja Suomen ja Ruotsin välillä."

 
Viestejä
459
9. Nostalgiapaloja: Salibandya veitsi kurkulla – vieraana ministeri Jussi Saramo

https://soundcloud.com/paakallo%2F9-nostalgiapaloja-salibandya-veitsi-kurkulla-vieraana-ministeri-jussi-saramo
 
Viestejä
459
Penapallon toisessa jaksossa vieraana Turun Seudun Urheiluakatemian Atte Juuti. Lapsen ja nuoren polku kohti kilpaurheilua koulumaailman keskiössä.

 
Viestejä
459
KalloCastin jakso numero 69 sisältää aimoa annoksen salibandyherkkua. Pääpihvinä on kolmen vuosikymmenen parhaiden suomalaispelaajien listaus.

https://soundcloud.com/paakallo%2F69-kallocast-arviossa-kolmen-vuosikymmenen-parhaat-suomalaispelaajat
 
Viestejä
459
Lisätääs tänne kaikki toistaiseksi LoistoCastin alla tehdyt julkaisut:

LoistoCast #1: Tyttö- ja naispuoli
LoistoCast käy kokonaisuudessaan läpi FBC Turun ja FBC Loiston tyttö- sekä naispuolen meiningit.Haastattelussa Jani Penttilä, A-tyttöjen päävalmentaja joka avaa tyttöjen kuulumisia sekä sarjan toimintaa.

LoistoCast #2: Avoin Mikki
LoistoCastin tehokaksikko, Julppa ja Joni, laittavat mikin päälle ja antavat kielen laulaa. Isäntien aiheet vaihtelevat jääkendon ammattilaissarjoista Urheilugaalan kautta korona-tilanteen pohdintaan.

Valokeilassa #1: Malik Abudu
Ensimmäisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Malik Abudu avaa mielenkiintoista tarinaansa salibandyn parissa. Tie pääsarjatasolle ja maajoukkueleiritykselle on vaatinut paljon kovaa työtä. Kuuntele mitä kaikkea Malik on ehtinyt salibandyn parissa jo kokea ja mitä tavoitteita miehellä on tulevaisuudessa lajin suhteen? Valokeilassa on LoistoCastin vierasosio, jossa päästään kuulemaan ihmisiä salibandyn takaa. Pelaajia, taustahenkilöitä ja muita mielenkiintoisia hahmoja lajin parista.

Valokeilassa #2: Ella Virtanen
Toisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Ella Virtanen kertoo kuulumisia menneestä syksystä ja avaa säbäuran alun touhuja. Tämä nuori säbäneiti on oiva esimerkki siitä miten lahjakkuus tarvitsee valtavan määrän töitä jotta se saadaan ulosmitattua.

Valokeilassa #3: Iina Ranne
Kolmas Valokeilassa-sarjan osa tutustuttaa kuulijat tulevaisuuden huippupuolustajaan, neitiin nimeltä Iina Ranne. Iina kertoo podcastissa menneen syksyn tapahtumista, kuten siitä miten U16-maajoukkueleiri sujui ja miten on kahden SM-sarjan peleihin seikkailtu vaikkapa junalla jos ei muuten päästä.
 
Viestejä
459
Jatkossa ajattelin postata tänne vain vuodesta 2021 eteenpäin julkaistut jaksot. Jos löytyy jotain aktiivisia podcastien julkaisijoita, niin vinkatkaa! :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös