Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
472
LoistoCast: "Podcast, jonka tarkoituksena on käydä ennen kaikkea FBC Turun ja FBC Loiston nais- sekä tyttösalibandyasioita läpi. Unohtamatta kuitenkaan lähialueen seuroja ja päivänpolttavia aiheita salibandyn saralta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. "

Jos nyt tulkitsen oikein, niin LoistoCastin alla on uusi podcast-sarja Penapallo. Ensimmäisessä jaksossa vieraana Perttu Kytöhonka.

"Penapallon avausjaksossa keskustelukumppanina Perttu Kytöhonka, jonka kanssa avataan jos jonkinlaista ajatelmaa salibandyn tiimoilta. Sukelletaan hieman syvemmälle taktiikan maailmaan ja pohditaan eroja Suomen ja Ruotsin välillä."

 
Viestejä
472
9. Nostalgiapaloja: Salibandya veitsi kurkulla – vieraana ministeri Jussi Saramo

https://soundcloud.com/paakallo%2F9-nostalgiapaloja-salibandya-veitsi-kurkulla-vieraana-ministeri-jussi-saramo
 
Viestejä
472
Penapallon toisessa jaksossa vieraana Turun Seudun Urheiluakatemian Atte Juuti. Lapsen ja nuoren polku kohti kilpaurheilua koulumaailman keskiössä.

 
Viestejä
472
KalloCastin jakso numero 69 sisältää aimoa annoksen salibandyherkkua. Pääpihvinä on kolmen vuosikymmenen parhaiden suomalaispelaajien listaus.

https://soundcloud.com/paakallo%2F69-kallocast-arviossa-kolmen-vuosikymmenen-parhaat-suomalaispelaajat
 
Viestejä
472
Lisätääs tänne kaikki toistaiseksi LoistoCastin alla tehdyt julkaisut:

LoistoCast #1: Tyttö- ja naispuoli
LoistoCast käy kokonaisuudessaan läpi FBC Turun ja FBC Loiston tyttö- sekä naispuolen meiningit.Haastattelussa Jani Penttilä, A-tyttöjen päävalmentaja joka avaa tyttöjen kuulumisia sekä sarjan toimintaa.

LoistoCast #2: Avoin Mikki
LoistoCastin tehokaksikko, Julppa ja Joni, laittavat mikin päälle ja antavat kielen laulaa. Isäntien aiheet vaihtelevat jääkendon ammattilaissarjoista Urheilugaalan kautta korona-tilanteen pohdintaan.

Valokeilassa #1: Malik Abudu
Ensimmäisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Malik Abudu avaa mielenkiintoista tarinaansa salibandyn parissa. Tie pääsarjatasolle ja maajoukkueleiritykselle on vaatinut paljon kovaa työtä. Kuuntele mitä kaikkea Malik on ehtinyt salibandyn parissa jo kokea ja mitä tavoitteita miehellä on tulevaisuudessa lajin suhteen? Valokeilassa on LoistoCastin vierasosio, jossa päästään kuulemaan ihmisiä salibandyn takaa. Pelaajia, taustahenkilöitä ja muita mielenkiintoisia hahmoja lajin parista.

Valokeilassa #2: Ella Virtanen
Toisen Valokeilassa-sarjan jakson vieraana oleva Ella Virtanen kertoo kuulumisia menneestä syksystä ja avaa säbäuran alun touhuja. Tämä nuori säbäneiti on oiva esimerkki siitä miten lahjakkuus tarvitsee valtavan määrän töitä jotta se saadaan ulosmitattua.

Valokeilassa #3: Iina Ranne
Kolmas Valokeilassa-sarjan osa tutustuttaa kuulijat tulevaisuuden huippupuolustajaan, neitiin nimeltä Iina Ranne. Iina kertoo podcastissa menneen syksyn tapahtumista, kuten siitä miten U16-maajoukkueleiri sujui ja miten on kahden SM-sarjan peleihin seikkailtu vaikkapa junalla jos ei muuten päästä.
 
Viestejä
472
Jatkossa ajattelin postata tänne vain vuodesta 2021 eteenpäin julkaistut jaksot. Jos löytyy jotain aktiivisia podcastien julkaisijoita, niin vinkatkaa! :)
 
Viestejä
472
KalloCast 70:

KalloCastin jaksossa numero 70 puidaan jälleen mielenkiintoisia salibandyasioita. Alkuun käydään läpi koronan vaikutuksia tämän hetken vaikutuksia muun muassa junioreiden harrastamiseen. Toisessa erässä jatketaan hiukan jälkihöyryillä viime viikon top-listojen osalta ja brandytyöryhmässä huudellaan tuuleen tuuttuun tapaan.

https://soundcloud.com/paakallo%2F70-kallocast
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
472
Spotifystä löytyi vielä Nice Salibandy Podcast: "Podcast, joka käsittelee pääasiallisesti naissalibandyn asioita & ilmiöitä. Mielenkiintoisia haastatteluja ja aiheita tiedossa."

Jakso 1
Avausjaksossa käydään läpi lähtökohdat tulevaan kauteen NLA:n ja NLB:n osalta.
Avausjakso - Nice Salibandy Podcast

Jakso 2
Tokassa jaksossa haastatellaan FBC Loiston Matti Pienihäkkistä sekä O2:n Seppo Pulkkista ja tietenkin tsekataan kauden avauspelejä.
Jakso 2 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 3
Viikkokatsauksen lisäksi haastatteluissa Sami Vidgren ÅIF ja Pekka Nieminen Classic.
Jakso 3 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 4
Haastattelussa Jukka Kouvalainen PSS ja Toni Soikkeli SaiPa. Viikkokatsaus ja tekijöiden esittely.
Jakso 4 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 5
Tällä kertaa ei ole haastatteluja.
Jakso 5 - Nice Salibandy Podcast

Jakso 6
Välitilinpäätös. Haastattelussa Joulukuun 2020 pelaaja Jaana Lirkki (SB-Pro).
Jakso 6 - Nice Salibandy Podcast
 
Viestejä
472
MosaCast tarjoaa puheenaiheita urheiluun EräViikinkien tukemana. Podcastia isännöi Pete Käenmäki ja vieraina kuullaan laajalla kattauksella seurasta tuttuja hahmoja, mutta myös lajin ulkopuolisia kiinnostavia henkilöitä.

S1E1 - Antakaa meidän harrastaa
Lasten sisälajien harrastaminen on ollut koronan vuoksi jo kaksi kertaa pidemmällä tauolla. Lasten ääni ei kuitenkaan ole päässyt kuuluviin - miltä harrastuksen tauolla oleminen oikeasti tuntuu? MosaCastin ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsevät kaksi EräViikinkien junioria, Minea sekä Annika Sormunen.

https://soundcloud.com/user-233042323-389967641
 
Viestejä
472
Sählyohjelman 10. jaksossa pääpuheenaihe on fyysisessä pelissä ja sen linjauksissa. Liigakatsauksessa keskitytään ennätyksiin ja rajapyykkeihin, 10 kysymykseen vastaa Welhojen Aleksi Ahokas ja erikoishaastattelu palaa ohjelmaan, kun Oilersin Markus Markkola on vastailemassa erikoisiin kysymyksiin.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös