Pääkallo.fi

Suomen Cup 2020-21

Jussi Koivunen

Kuka tämä Koivunen on? joku some/kuvaustyyppi?

aikas erikoista viestintää itseltään tässäkin kirjoituksessa + esimerkiksi noi kuvaus jutut jne.. Ei voi kuin arvaila mitä kuraa on saanut ja ansaitusti tämmöisistä viesteistä!

Uskon ettei KrP suvaitse näinkin alhaisia kiorjoituksia somejussilta.

Kiitti ja moi Jussi ei tule ikävä.
ja näin metsä vastasi. :cry:

"Ja tämän vuoksi olen kirjoittanut omalla nimelläni, koska uskallan allekirjoittaa Salibandyn parissa tekemäni työn. Oliko nimimerkillä Jackie vittuiltavaa näin henkilökohtaisesti, vai tuliko kaikki jo tuonne ketjuun kirjoitettua"Ensinnäkin ei mitään henkilökohtaista.

Ainoastaan ehkä muistutus myös sinulle käytöstavoista.

Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan!

Lisäksi itse syyllistyin karkeaan virheeseen, mutta siitä varoitus jonka hyväksyin ja ajattelin pahoitella viestiäni, mutta nyt ei vaan voi.

ps. Enkä ole enkä tiedä kenenkään henkilökohtaisesti sinulle viestiä laittaneen.

Koit sitten aiheelliseksi tähän vielä kopioida Sinulle laittamani yksityisviestin? Tyylikästä. Ihan helvetin tyylikästä.
 
Viestejä
457
Internet ei unohda. Mutta ihan yleisenä huomiona, jos jälkikäteen tuntuu että lipsahti tunnehöyryissä turhan kärkästä tekstiä, niin sen pystyy palstalla jälkikäteen poistamaan tai editoimaan ystävällisempään muotoon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös