Pääkallo.fi

Suomisarja 2021-2022

Viestejä
41
Pitäisköhän jonkun sählyliiton päättäjistä kokeilla, löytyykö heiltä enää niitä palleja vai mikä tämä farssi nyt oikein on?

Yhdessä lohkossa Rollo ja muut painaa bussilla pitkin suomineitoa ja toisaalla, juuri valtakunnallisesta sarjasta tippunut repii peliverkkarit kun joutuu Kuopiossa käymään. Tuus ny itte selittää..
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Viestejä
43
Eniten tässä hommassa ihmetyttää liiton linjattomuus lohkojen muutoksiin. Viime kaudella ei kuulemma onnistunut HIFK:n vaihtaa lohkoa vaikka sitä liitolle ehdottivat. Miten nämä samat päättäjät sitten vuotta myöhemmin vetävät tällaisen kortin hihasta? Ei voi ymmärtää. Lisäksi jos ei lohkojako maistu, niin aina voi sarjapaikastaan luopua, kuten viime kaudella nähtiin. Nähtäväksi jää enää siirtyykö HIFK:n haukkujat vittuilemaan SB Vantaalle 😅😅
 
Viestejä
724
Melko linjatonta kyllä. Jos nyt yhden eron tähän haluaa löytää, niin ainakin se, että HIFK nousi Suomisarjaan porrasta alempaa, kun Sb Vantaa putosi ylempää tuonne. Eli voisi ajatella, että Sb Vantaa oli paremmassa asemassa siinä mielessä, kuin HIFK viime kaudella. Tämä siis ainoa selitys minkä itse keskin, en todellakaan tarkoita sen olevan mitenkään järkevä selitys.
 
Viestejä
110
Tällä logiikalla divari ja F-liiga pitää muodostaa vain Helsingin ja Tampereen väliin sijoittuvien paikkakuntien joukkueista. Sääntömuutos saatava voimaan jo tulevalle kaudelle.
 

Mahoney

Tällä logiikalla divari ja F-liiga pitää muodostaa vain Helsingin ja Tampereen väliin sijoittuvien paikkakuntien joukkueista. Sääntömuutos saatava voimaan jo tulevalle kaudelle.
Mieluummin tämä vielä niin että kaksi lohkoa. Tampereen Pohjoinen lohko ja Helsingin eteläinen lohko.
 
Viestejä
140
Mitenkäs tällainen aspekti, miten SB Vantaa päätyi itälohkoon ja esimerkiksi RSS tai Blackbirds ei?
 
Viestejä
1,015
Vantaalaisen matematiikan mukaan 379 kilometriä Kuopioon lienee enemmän, kuin 700 kilometriä Tampereelta Rovaniemelle.

Kohta varmaan joku väittää, että Vantaalta on löydetty keskusta.
 
Viestejä
92
Kyllä meni taas oma uskottavuus tähän sarjaan kun SB Vantaa sai mussuttamalla vaihdettua lohkoa. Mikä ihme siinä on että pk seudun joukkueet saa aina sanella ehdot toiminnalle? Jos bussimatkat ahdistaa niin ei kukaan pakota pelaamaan kilpailullisia sarjoja.
Kustannuksista lienee kysymys. Reissaaminen maksaa maltaita, joten jostain pitää säästää. Pk-seudulla treenataan pääasiassa yksityisissä halleissa, joissa kenttätunti on helposti toistasataa euroa tunnissa. Maakunnissa hallit ovat kunnallisia ja hinnat sen mukaisia.
3 kenttätuntia viikossa, 48 viikkoa Arena Centerissä á 114 eur/h tekee 16416 euroa . Sama hinta Kontiolahden liikuntahallissa á 7 eur/h tekee 1008 euroa.
 
Viestejä
1,593
Kustannuksista lienee kysymys.
Tottakai kysymys on kustannuksista. Tuossa sarjassa on myös aika monta muutakin joukkuetta, jotka mieluusti vaihtaisivat tuohon etelän lohkoon.

Jotenkin tuota lohkojakoa pitäisi muuttaa niin, että etelän jengit jaettaisiin puoliksi kahteen lohkoon.
 
Viestejä
5
Olisi myös hyvä saada tietää millä perusteella joukkueita asetellaan lohkoihin. Maantieteellinen jako ei tässä ensimmäisessä vedoksessa ainakaan Vantaan osalta toteutunut ja arpaankaan en usko. Jos mielivaltaisesti heitellään joukkueita mihin sattuu, niin ihmekkö tuo jos aiheuttaa hämmennystä/muutospyyntöjä. Tuolta kun paiskataan esim Kuopio (onko sieltä jengiä Suomisarjassa? ) A-lohkoon, niin tuskin ihan purematta asiaa nielevät.
 
Viestejä
112
Viimevuonnahan C-lohkon paikkaa taidettiin tarjota Länsi-Suomeen että... outo systeemi kyllä, selvemmät kriteerit tulisi olla lohkojakoihin. Jako vertikaalisesti länsi-keski-itä?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös