Pääkallo.fi

Suomisarja 2023-2024

Viestejä
21
ja alkaa granill pojot klasvaa
viikossa 2 pisteautomaattia siis heittopussia
molemmat akatemiat kävellään yli
tänää susirajan josba pojut ja perjantaina oilersin junnut
helpot pojot
 
Viestejä
90
En tiedä onko mitään merkitystä mihinkään, mutta aika isoja pelimäärissä tällä hetkellä etenkin C-lohkossa. A-lohkossa myös oli kolmen pelin eroa. C-lohkossa jopa 5 peliä eroa.
 
Viestejä
1,033
Aika hyvin alkavat lohkojen parhaat jengit erottua kun sarjan puolivälissä mennään 🤔. A-lohkon voittaja on joku kolmikosta Pirkat, Nibacos ja Sastamolo. Merikoski/Ilves käyvät kovan väännön 4-sijasta, näin tuon lohkon näkisin. A-lohkon voittaa Pirkat loppujen lopuksi.

B-lohkossa myös neljän kärki muodostunut, Loviisan näkisin vielä haastavan pääsystä neljän joukkoon, samoin Steelers. Onko Classicilla oikeasti nousuhaluja, vaikea sanoa. Pari vuotta sitten karsinnoissa ei kokoonpanojen perusteella ollut ainakaan. Pelicans ehkä suosikki tässä lohkossa🤔.

C-lohko jäänyt vähemmälle seurannalle mutta top 4 näyttää muodostuneen aika selkeästi tässäkin. Welhot on kova porukka, samoin Vantaa. Myös Voimalla on omat saumansa. Sc Hoohon en usko. Heitetään lohkovoittajaksi Sb Vantaa, koska Kukkola dominoi tiukoilla hetkillä😁.

Saa nähdä kuinka vihkoon menee🤣

Muiden mielipiteet maistuis myös😁
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
35
Mielenkiintoisia pelejä ollut taas c lohkossa viikonloppuna.
Welhot kärsi kotonaan tappion ja se antaa esim. tämän päivän voittajalle Sb Vantaalle eväitä helposti ohittaa Kuopiolaiset runkosarjassa jos keskittyneesti hoitavat omat pelinsä ja jopa yhden odottamattoman pelin häviöllä.
Welhojen materiaaliin on satsattu ja herää kysymys pysyykö joukkue kasassa jos nousua ei tule. Ainakin osalla pelaajista oli jo alustavia soppareita tai pysyviäkin sellaisia niin päivän kysymys kuuluu mitä tapahtuu jos nousua ei tule.

Imatran voima on pelimäärässä paljon jäljessä ja omaa siis oman mahdollisuutensa top kakkoseen mutta onko se oikeesti haluamassa ylöspäin jää kysymysmerkiksi. Voiman nousun esteenä on myös lähijoukkue Saipa joka vuosi vuodelta vie parhaat pelaajat divariin.

Häntäpäässä taas Josba akatemian voitto granista muutti pudotus asetelmia. Josba sai varmasti lisää voimaa ja pystyi tiivistämään peliään kiitos riittävän rotaation kautta, jota ei juurikaan ole näkynyt montaa kertaa kauden peleissä. Granin osalta yksi tärkeimpiä pelejä tämän jälkeen on tuleva Oilers akatemia peli. Toki sarjaa on paljon jäljellä mutta vanha sanonta niin tulosta tarvitsee tehdä ja pelejä voittaa jotta tulevaisuutta voi rakentaa eteenpäin.

Keskikasti on uskomattoman tasainen ja jokainen voi voittaa päivän kunnon mukaan kenet tahansa
Hyvänä esimerkkinä tänään Top teamin nousu reilusta takamatkasta viimeisen peliajan tehominuutin tasuriin ja jatkoajan voitoon. Kysymys kuuluu kuka saa pelinsä kulkemaan niin että voi haastaa ylempiään ja samalla varmistaa sarjapaikkansa hyvissä ajoin jotta esim. uusien pelaajien rekrytointi tai nykyisten pitäminen on mahdollista.

Elämme siis mielenkiintoisia aikoja!
 
Viestejä
65
Welhot eivät ole vakuuttaneet viime peleissä kun tappiot sekä SCH:lle että Vantaalle. Toki kärjessä mutta ainoastaan sen takia että pelannut muita enemmän pelejä.

Vantaa pelaa ens viikonloppuna SCH:ta vastaan ja Voima seuraavana viikonloppuna. Mielenkiintoista nähdä miten näissä keskinäisissä käy. Joko kärki tasoittuu tai joku karkaa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
TPS - Happee
15.00
1.784.903.15
Jymy - EräViikingit
17.00
1.495.804.15
SPV - Indians
17.00
2.284.702.30
OLS - Classic
18.00
9.508.751.15
Nokian KrP - Oilers
4.3 18.30
2.125.102.36
Divari
1X2
1X2
Konnat - M-Team
14.30
6.508.001.22
SalBa - Josba
15.00
1.385.704.90
Happee Steamers - Koovee
15.15
2.725.401.83
Näytä kaikki
>
Viestejä
21
Niin vaan molemmat akatemiat kävelivät granin yli. Onko kauniaisissa pian valmentajavaihdoksen aika?
ei todellakaa
"Rakennamme granilaisen salibandyn lippulaivan uutta toimintakulttuuria ja tulevaisuutta. Haluamme olla entistä parempi ja kiinnostavampi joukkue"
kiinnostava ollaa jo ja parempaa tulossa
 
Viestejä
4
Grani oli tänään Oilersin Akatemian järkyttävässä mankelissa - ja loppunumerot mairittelevat Grania. Severi Korhonen sai Granin pakit näyttämään 5-vuotiailta sählykerholaisilta. Granin pakit ovat muuten tehneet peräti 2 maalia koko kaudella.
 
Viestejä
65
Tampereella Classicin nuoret pelimiehet taisteli aika hienosti. Lopussa olikin sitten pelimiesten kymppi vs pelipoikien kymppi ja pelikaanit liiteli hienon lopun turvin voittoon.
 
Viestejä
44
Grani on kyllä kieltämättä vähän hassu tapaus. Valmennus pitäisi olla kunnossa, ykköskenttä on hyvä tälle sarjatasolle ja maalivahtikin sarjan parhaimmistoa. Tosin, kakkos- ja kolmoskentät ei sano minulle oikein mitään, muuta kuin että Hellström on ainakin ihan pelimiehiä. Eikä tuo pakistokaan. Tilastoja katsomalla voisi todeta, että suurin ongelma on maalinteossa. Aika vaikea voittaa pelejä, jos tekee sen 2-4 maalia per peli. Tosin, se taisi olla sama viime vuonnakin. Vaikeuksia maalinteossa. Ilman maaleja ei oikein pelejä voitella. Ehkä Heikin pitäisi hommata pari kunnollista snaipperia tiimiin, niin eiköhän sieltä ala voittoja tulemaan. Olihan se SB Vantaakin viime jouluna melkein jumbo ja lopulta keskikastissa, kun kausi oli paketissa. Puolet kaudesta kuitenkin vielä jäljellä, kaikkea ehtii tapahtua. Se on kuitenkin varmaa, että kiire alkaa tulee pikkuhiljaa.
 
Viestejä
10
ei todellakaa
"Rakennamme granilaisen salibandyn lippulaivan uutta toimintakulttuuria ja tulevaisuutta. Haluamme olla entistä parempi ja kiinnostavampi joukkue"
kiinnostava ollaa jo ja parempaa tulossa
Rakennusta olisi ehkä kannattanut lähteä tekemään sieltä Etelä-Suomen 2 divarista, jonne tälle kaudelle olisi kuulunut viime kauden sekä tämän kauden otteiden perusteella. Hyvä kausi kakkosessa ja nousu takaisin Suomisarjaan olisi luonut hyvää pohjaa tulevaisuudelle, nyt sen sijaan rimpuillaan liian korkealla sarjatasolla "huippuvalmentajan" kanssa. Mitä kiinnostavuuteen tulee niin jos ei oteta huomioon tämän palstan muutamia käyttäjiä joiden huutelut on lähinnä huvittavia tulosten valossa, niin esim. kotipelien yleisökeskiarvolla mitattuna Grani löytyy sijalta 25/34 Suomisarjan joukkueista, ja C lohkosta takana on ainoastaan akatemiat sekä ToTe, jonka vaihtuvista pelipaikoista ei kovin suurta katsomoa taida löytyä. Sosiaalisen median kanavista ei edustusjoukkueelta taida edes löytyä omia sivuja joten siihen kiinnostavuuteen ja näkyvyyteen vaikea ottaa kantaa.
 
Viestejä
65
Ei tuo Granin peli vakuuta. Ihmetyttää miten ovat voineet voittaa SCH:n? Jotain on täytynyt tapahtua SCH:n omassa pelissä.
 
Viestejä
52
Myrtsissä näytti ajoittain siltä, että käynnissä on junnujengin pikkujoulujen hassuttelupeli isät vs pojat, eikä suomisarjan Sb Vantaa-Sch. Vieraat pitivät lukemat edes kohtuullista muistuttavina yv- ja lopun im-maaleillaan.
 
Viestejä
556
Viesti poistettu. t. Ylläpito
Jos tavoite ei ole nousta, kuten ei monella muullakaan ole, eikä putoamisestaan ole pelkoa - niin mikä jottei!
Aika monen muunkin jengin sunnuntait on näyttäneet hieman… tahmeilta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
65
Viesti poistettu. t. Ylläpito
Tässähän on yhtä paljon totta kuin siinä että katsojia oli yli 400. Oikea luku oli ehkä reilu 100. En tiedä mitä haet sillä että kerrot valheellisesti ihmisten olleen viihteellä. Tai sillä että Vantaa kertoo oikean katsojamäärän neljällä.

Oikea joukkue voitti. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
TPS - Happee
15.00
1.784.903.15
Jymy - EräViikingit
17.00
1.495.804.15
SPV - Indians
17.00
2.284.702.30
OLS - Classic
18.00
9.508.751.15
Nokian KrP - Oilers
4.3 18.30
2.125.102.36
Divari
1X2
1X2
Konnat - M-Team
14.30
6.508.001.22
SalBa - Josba
15.00
1.385.704.90
Happee Steamers - Koovee
15.15
2.725.401.83
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös