Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Mikä joukkue putoaa suoraan Salibandyliigasta?

Mikä joukkue putoaa suoraan Salibandyliigasta?

 • Tiikerit

  Ääniä: 1 1.8%
 • Welhot

  Ääniä: 5 8.8%
 • ÅIF

  Ääniä: 34 59.6%
 • Steelers

  Ääniä: 17 29.8%

 • Äänestäjiä
  57
 • Poll closed .

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,231
Salibandyliigan runkosarja on loppusuorallaan. Sijalle 14 jäänyt putoaa liigasta, sijoille 12-13 pelaavat playouteissa ja karsinnoissa. Runkosarjan 11. joukkue säilyttää sarjapaikkansa kaudelle 2020-21.

Tällä hetkellä sijalla 11 on Tiikerit, jolla on kasassa 15 pistettä (maaliero -56). Sijalla majailee Welhot, jolla on kasassa kymmenen pistettä (-64). Yhtä paljon pisteitä kerännyt ÅIF on toiseksi viimeisenä (-78). Perää pitää tällä hetkellä Steelers, joka on kerännyt yhdeksän pistettä (-61).

Tasapisteissä katsotaan ensiksi kolmen pisteen voittojen määrää ja sitten maalieroa.

Mikä näistä joukkueista jää viimeiseksi ja putoaa suoraan liigasta runkosarjan jälkeen?

Perustelethan vastaustasi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4,463
Veikkaan Steelersiä. Sen verran hankala loppuohjelma. Seitsemän peliä, joista vain kaksi on sarjataulukon alempaa puoliskoa vastaan ja nekin vieraissa. En näe, että Steelers on minkään sortin ennakkosuosikki Welhoja tai Tiikereitä vastaan vieraissa.

ÅIFilla on sentään OLS ja LASB vielä vastassa ja Welhoilla on vino pino kotipelejä jäljellä. Tiikerit on jo niin kaukana Steelersistä, että en usko sen jäävän mitenkään viimeiseksi.
 
Viestejä
1,947
Åif tippuu. Sipoolaiset eivät saa enää paunan paunaa, Lasb kotona ainut mahis, mutta lahtelaiset käy parantamassa kauden maalieroa selkeästi. Steelers raapii jostain tarvittavat 2pistettä. Karsintoihin steelers joutuu ja siellä voi tulla noutaja.
 
Viestejä
1
Steelers. Valitettavasti. Näin vaikka onkin oman kylän joukkue. Pari peliä paikan päällä riittää arvion perusteluun. Viime kaudella Lastikka kantoi joukkuetta reppuselässä ja säilyivät Villen ansiosta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös