Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Onko Classicin ylivoima hyvä vai huono asia miesten Salibandyliigan kannalta?

Onko Classicin ylivoima hyvä vai huono asia miesten Salibandyliigan kannalta?

  • Hyvä asia

    Ääniä: 13 41.9%
  • Huono asia

    Ääniä: 18 58.1%

  • Äänestäjiä
    31
  • Poll closed .
Viestejä
780
Classic asettaa standardin mihin muiden tulisi pyrkiä. Se kehittää ja sparraa muita eteenpäin pyrkiviä organisaatioita sekä auttaa kokonaisvaltaisesti nostamaan lajin tasoa maassamme. Eli siitä on myös kansainvälisesti positiivisia vaikutuksia. Lähivuosina kysymys on paljolti siitä, mitkä seurat pystyvät taloudellisesti vastaamaan kilpailuun. Kaikki dynastiat loppuvat aikanaan, mutta ajatelkaapa mikä vaikutus esim. Karjaan miesten käsipallojoukkueella ja LP Viestin naisten lentopallojoukkueella on ollut lajeihinsa Suomessa.
 
Viestejä
196
Johdatteleva kysymys. Sarja on vielä alussa eikä ylivoimasta voi vielä puhua muutaman ottelun jälkeen
 

mvp

Viestejä
8
Johdatteleva kysymys. Sarja on vielä alussa eikä ylivoimasta voi vielä puhua muutaman ottelun jälkeen
Ylivoimaisuudella kumminkin tarkoitettiin varmaan 4 peräkkäistä suomen mestaruutta mukaanlukien viime kausi, jossa oli 2 häviötä varsinaisella peliajalla pleijarit mukaan lukien
 
Viestejä
7,838
Johdatteleva kysymys. Sarja on vielä alussa eikä ylivoimasta voi vielä puhua muutaman ottelun jälkeen

Mennään tämän mukaan ja sanon, että ei, ei ole ollut huono asia näillä neljällä kierroksella. Eikä ole viidennelläkään.
 
Viestejä
24
Kumpaakin puolta hommassa on mutta kai se kallistuu enemmän positiiviseen suuntaan. Ihan vaan sen takia että joukkue ja seura toimivat jäniksenä muille liigassa (ja jopa kansainvälisillä matkkinoilla). Niin kuin kirjoituksessakin mainittiin on Classic ja sitten muut joukkueet kilpailee omasta mestaruudesta (eli finaalipaikasta). Jännä nähdä koska tulee se vuosi kun Tampereen on aika väistyä kultamitallipaikalta ja mitä sen jälkeen rupee liigassa tapahtumaan kun on ns. avoimet matkkinat
 
Viestejä
1,350
Kaksipiippuinen asia. Monin paikoin kotijoukkue, tai ainakin sen mainos-osasto, voi lähteä paineettomasti klassikkia vastaan teemaalla 'tulkaa katsomaan maailman parhaita'. Toisaalta niitä jengejä jotka tosissaan tavoittelevat mestaruutta voi asia turhauttaa enemmän kun tamperelaiset on aina pari askelta edellä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös