Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

Mikä joukkue voittaa Suomen mestaruuden keväällä 2020?

  • Classic

    Ääniä: 32 76.2%
  • Joku muu joukkue ja miksi?

    Ääniä: 10 23.8%

  • Äänestäjiä
    42

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,719
Tampereen Classic on hallinnut kotimaista miesten Salibandyliigaa jo useamman kauden ajan. Classic voitti ensimmäisen mestaruutensa keväällä 2016 ja on sittemmin vienyt jokaisen SM-kullan miesten liigassa. Edellinen mestari ennen Classicia oli SPV keväällä 2015.

Jatkuuko Classicin dominointi myös tulevalla kaudella vai nähdäänkö uusi mestari? Kun vastaat minkä tahansa joukkueen, niin perustelu olisi paikallaan.
 
Viestejä
584
Classic tulee voittamaan mestaruuden vielä tänä vuonna mutta ei enää niin ylivoimaisesti. Jos ei aikaisemmin, 2021 tai viimeistään 2022 on jonkun muun vuoro juhlia. Jos tällä kaudella mestaruuden vie joku muu, se on Oilers tai SPV pelaajamateriaalinsa ansiosta. Veikkaan (ja myös toivon) jälkimmäistä.
 
Viestejä
4,400
Ilman muuta voittaa, ei puhettakaan. SPV voi finaalisarjassa voittaa yhden pelin, mutta en usko oikein siihenkään.
 
Viestejä
584
Vaikka tämä ei olekaan osa alkuperäistä kysymystä, montako vuotta uskotte Classicin vielä voittavan? Mieluiten rehellinen arvio eikä mitään "vielä ainakin 8 mestaruutta".
 
Viestejä
173
Classic on selvä suosikki vielä tämän kauden mutta haastaja tulee Espoosta kovaa vauhtia,
Oilerssilla on jo yhtä tasokas rosteri mutta valmennus ei ole vielä samalla tasolla kuten Classikilla.
 
Viestejä
28
Classic menetti kaksi tosi kovaa maailmanluokan peluria.
On sen jossain pakko näkyä.
Voi yskiä, laajuutta junnuista tosin puskee tilalle hyvällä mallilla.
Jo kaksi vuotta sitten sanoin, että Heikkilä dominoi ensin Clasussa, sitten maajoukkue.
 
Viestejä
47
Kyllähän se Classic vielä tänä vuonna poikaa nostelee mutta ei niin suvereenilla esityksellä. Häviää runkosarjassa ainakin 2peliä.. Odotan innolla mitä Lastikka saa aikaan kun vierellä vilisee saman tasoisia kavereita..
 
Viestejä
473
Vaikka tämä ei olekaan osa alkuperäistä kysymystä, montako vuotta uskotte Classicin vielä voittavan? Mieluiten rehellinen arvio eikä mitään "vielä ainakin 8 mestaruutta".
Niin kauan kunnes muukin maailma ymmärtää, että mestaruutta voittaakseen esim pelaajamateriaali tai ”kesän siirtoikkuna” ei ole se juttu. Classic ei voita maaleja tekemällä vaan omistamalla pallon kentällä ja estämällä vastustajien maalintekoa.
 
Viestejä
584
Niin kauan kunnes muukin maailma ymmärtää, että mestaruutta voittaakseen pelaajamateriaali tai ”kesän siirtoikkuna” ei ole se juttu. Classic ei voita maaleja tekemällä vaan omistamalla pallon kentällä ja estämällä vastustajien maalintekoa.
Pääsääntöisesti tuo on vaikeampaa ilman niitä hyviä pelaajia.
 
Viestejä
1,251
Tottakai Classic on edelleen suurin mestarisuosikki. Mutta SPV ja Oilers, ehkä hyvänä päivänä myös Happee pystyvät haastamaan ehkä paremmin kuin viime kausilla. Jossain vaiheessa myös tulee hetki, jolloin vatsa Tampereella on täynnä menestyksestä. Viimeistään kotikisojen jälkeen valtaosa nykyrungosta lopettaa tai vaihtaa maisemia. Ok, Classicilla on laadukas juniorityö ja resursseja, mutta nykyisen kaltaista tähtisikermää tuskin tulee
 
Viestejä
38
Etelä-Suomen Flames tyyliin jos tulisi hyvä fuusio ehkä vähän saataisiin Classicia kiinni maajoukkuepelaajien määrässä. Tuskin täysin siinäkään.
 
Viestejä
4,400
Viimeistään kotikisojen jälkeen valtaosa nykyrungosta lopettaa tai vaihtaa maisemia. Ok, Classicilla on laadukas juniorityö ja resursseja, mutta nykyisen kaltaista tähtisikermää tuskin tulee
Kyllä minä uskon, että villelastikoita ja juhakivilehtoja sinne saadaan kärrättyä ihan kivaa tahtia jatkossakin.
 
Viestejä
1,251
Kyllä minä uskon, että villelastikoita ja juhakivilehtoja sinne saadaan kärrättyä ihan kivaa tahtia jatkossakin.
Kyllä minäkin uskon, että Classic saa jatkossakin huippupelaajia, mutta saako nykyisen kaltaisen ja laajuisen huippuporukan? Viime vuosinahan Classic on ollut kuin maajoukkue. Nythän kansainvälisiin peleihin voitaisiin lähettää suoraan Classic eikä menestys juurikaan huonompi olisi.
 
Viestejä
54
Mun mielestä pointti ei ole Lastikan liittyminen jengiin tai Savosen lähtö sieltä. Pitkän ajan menestyksen salaisuus ei ole myöskään tiivis puolustus tai tehokas hyökkäys. Nämä ovat Passo Peltolan rakentaman ympäristön sivutuotteita ja nimenomaan siihen muilla seuroilla on vielä pitkä matka.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös