Huhumaa: Oulussa liikehdintää liigan ja kakkosdivarin välillä

OLS:n uudet pelaajat tulevat kakkosdivarista sekä seuran SM-hopealle yltäneistä A-junioreista. Kuva: Henri Keränen

OLS:n uudet pelaajat tulevat kakkosdivarista sekä seuran SM-hopealle yltäneistä A-junioreista. Kuva: Henri Keränen
OLS:n uudet pelaajat tulevat kakkosdivarista sekä seuran SM-hopealle yltäneistä A-junioreista. Kuva: Henri Keränen

Miesten Salibandyliigan ensi kauden joukkueet ovat muutamaa lukuun ottamatta lähes valmiit. Koovee, Loviisan Tor ja OLS eivät ole vielä julkistaneet ensi kauden joukkueitaan, mikä kielii vaikeuksista joukkueiden kokoamisessa. Oulussa uudet pelaajat tulevat Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan etupäässä kakkosdivarista ja seuran A-junioreista.

Salibandyliigan pelaajasiirtoja ja siirtohuhuja listaavassa Huhumaassa OLS:n riveihin ovat huhujen mukaan siirtymässä kakkosdivarin Sastamolo Kingsistä Tero Tikkala sekä Divarista pudonneen Merikosken riveissä pelannut Atte Paloste.

Maalivahtiosasto on täydentymässä seuran A-juniorit SM-hopealle torjuneella Hannu Koivistolla. Liigajoukkueen rinkiin nousee myös muita A-junioreita. Seura ehti tiedottaa kesäkuussa muun muassa Matias Veikkolan liigasopimuksesta.

– Sitten odotellaan kertomisia etelästä, miten työpaikkahaku on tällä alueella sujunut. Ne asiat määrittää pitkälti ne jutut, ketä saadaan Ouluun ja ketä ei, seuran toiminnanjohtaja Jari Turunen sanaili julkistuksen yhteydessä kesäkuussa.

Kovia nimiä on ollut perinteisesti erittäin hankalaa saada liikkumaan Ouluun. Suurin liikehdintä onkin tapahtumassa kakkosdivarijoukkueiden välillä. Salibandyliiton siirtolistan mukaan OLS:sta siirtyvät varmuudella lähiseudun kakkosdivarijoukkueisiin Erkki Latvalehto (Limingan Niittomiehet), Anssi Soini (UIFK) sekä Jukka-Pekka Järvenpää (UIFK).

Heidän lisäkseen kakkosdivariin ovat siirtymässä myös Pekka Lindgren, Jani Raitanen, Toni Pallari ja Jouni Määttä.

OLS:n ja muiden Salibandyliigan joukkueiden pelaajatilanne ja huhut löytyvät kootusti omasta Huhumaa-blogista. Kahdesta muusta julkistamattomasta joukkueesta sieltä selviää esimerkiksi Kooveen riveihin huhuttuja uusia pelaajia. Niistä osa on vahvistettu jo Salibandyliigan kesäkuun tai heinäkuun siirtolistoilta.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

20 comments

  1. Ihan OLS:n kannalta todella toivon, ettei ylipainoinen Atte Paloste ole päävastuussa maalinteossa ensi kaudella. Näin pari Merikosken peliä viime kaudella, Paloste sai divariin kyllä mukavat tehot mutta liigassa jää kankeimpienkin pakkien jalkoihin. OLS on liigaan mukava piristys, toivottavasti saisivat sinne pudotuspeleihin menevän ryhmän.

  2. Paloste on reenannut koko kesän olsin matkassa ja on fysiikaltaan erittäin hyvässä kuosissa. Sitä ylimääräistä on nähdyn perusteella saatu vaihdettua siihen legendaariseen lihakseen.

  3. No kun ei ole ainakaan muutamaa kovempaa. Paloste ei varmastikaan päävastuuta tule maalinteosta kantamaan, siitä osasta pitävät huolen Parviainen ja Niemelä. Uskon kuitenkin Palosteen olevan hyvä haku maalintekovoiman lisäämiseksi, kun OLS:n leveys maalintekijöistä on ollut aika kapea.

  4. Tikkalakin on niin pihvissä ettei voi olla liigajoukkueelle mitenkään hyödyksi.

  5. Tammelan lähdettyä ei joukkueessa ole kunnon snaipperia ollutkaan ennen viime kautta ja Parviaista.
    Nyt siellä on monella jätkällä mahis näyttää.
    Mikäli härmä peluuttaa kuten viime kaudella, niin palosteella on hyvä sauma hakata joku 10 rysää vain sen hyvän vedon ansiosta.

  6. Tikkalahan on hidas ja kankea 2divariinkiin, mutta hyvä ampumaan rankkareita, sekä aina oikeassa paikassa. Eisitä röllykkävatsaa kannata aina esteeksi liigaan pääsylle laittaa 🙂

  7. Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Noin 90kg on useimmille ylipainoinen, mutta kun mittaakin on n. 192-3cm, niin kyseessä onkin jo ihan sutjakka poika ,-)

  8. Hyvä ja monipuolisesti pelaava joukkue tarvitsee erilaisia pelaajia pärjätäkseen. OLS:lla on jo hyökkäyksessä ihan tarpeeksi yhdellä kädenojennuksella tilanteista syrjään työnnettäviä pikkumiehiä. Molemmat tryout-ehdokkaat täyttävät hienosti kaivatun erilaisuuden verrattuna nykyiseen hyökkäyskalustoon.

  9. Liian lihavat liigaan. aijai, tikkala happeeta vastaan 1+1 ja paloste 1+0. kyllä näki että lihavat on kesän reenannu ahkerasti.

  10. Kyllä ne sarjapelit on ihan eri pelejä kuin harjoituspelit…. tuskin nuo kaksi pisteitä kaudella kovin paljoa tekisivät…

  11. Pretty interesting info is visible in this blog and the very good articles are display in this blog. This info is very helpful for me with my project time and thanks you very much for using the valuable info in this blog.

  12. Wow, I found this blog really amazing. The article that I have recently read is really useful and knowledgable. I will definitely come back soon to read some other informative material.

  13. I want to appreciate your excellent work. Nodoubt your post is praiseworthy. This information is quite unique for me because I have very little information about this.

  14. On ne pikkumiehet niin liukkaita ja hyvän koordinaation omaavia, ettei yhdet kädenojennukset niitä tavoita, saati horjuta! Ja onhan se nähty, että isompikin mies lentää, ei siihen tarvi isoa kokoa!

  15. Kyllä, maailma on pituuskompleksisten pikkumiesten. Valloitamme maailman valehtelemalla pituutemme vähintään 5cm. Aina on oma alamittaisuus mielessä ja oikeiden miesten seurassa ollaan ihan hiljaa.
    Miten se pikkumiesten päätön vipellys näkyi Olsin menestyksessä? Sarjamenestyksessä? Sarjassa säilymisessä? Vai siinä, kun Ilves ei saamattomuuttaan saanut maalia jatkoajalla? Vai peräti siinä kun sarjapaikka varmistui viimeisen pelin jatkoajan vahingonlaukauksella?