Kuvakaappaus: Imatran Voiman Youtube-video

Miesten salibandyn kakkosdivarin Kaakkois-Suomen lohkossa nähtiin torstaina varsin erikoinen kamppailu. Savonlinnalainen Top Team onnistui häviämään Imatran Voimalle, vaikka johti vielä toisen erän lopussa lukemin 9–1. Top Teamin sulaminen ja Voiman huikea nousu on nyt katsottavissa maalikoosteen muodossa.

Top Team–Imatran Voima-ottelun loppulukemat kirjattiin 10-11 (5-0, 4-3, 1-8).

– En ole koskaan ennen nähnyt tällaista ottelua. Pelillisesti surkea esitys meiltä ja jäi pelkkää opeteltavaa sen suhteen. Kaksi ensimmäistä erää oltiin täysin vastaantulijoita ja kädet tärisi. Oli nuori joukkue vastassa ja heillä onneksi tärisi kädet kahta kauheammin viimeisessä erässä, Voimalle 4+1-tehot nakutellut Lasse Heiskainen kommentoi ottelua seuran sivuilla.

Linkit:
Imatran Voiman otteluraportti

Kuvankaappaus 2013-10-1 kello 22.44.55Jussi Ojala
Twitter: @mummonkammari

21 comments

1. heti on taas nähtävissä että kakkosen lohkojen välillä on valtava tasoero: kaakkois-suomen joukkueilla olisi tuskin sanansijaa edes länsirannikon ja etelä-suomen kolmosdivareissa..

2. Itseasiassa homma on toisin perin ja tämä on nähty monena vuotena kun etelän porukat ottaa kyytiä kaakkois suomen tai savokarjalan porukoilts. Eteläsuomessa varmaan heikkotasoisin 2div lohko. Siellä kun löytyy paljon korkeemman sarjatason joukkueita toisin ku edellä mainituilla alueilla

3. Muistui tuossa mieleen, että eikös takavuosina(ehkä 2000-luvun taitteessa) HIFK kääntänyt ratkaisevan A-SM-finaalin 10-1 tappioasemasta viimeisenerän aikana 10-10 ja jatkoaikavoittoon? Olisikohan vanhimmat junnut silloin olleet ikäluokkaa -85?

4. Hauska on kyllä tuon yhden, kameran alapuolella, istuvan katsojan ilmeen muuttuminen huvittuneesta huolestuneen kautta vihaiseksi. 🙂

5. Haha, tuomarit ajantasalla 😀 Videolla kuulee ajassa 2:32 kun summeri soi ja Voima tekee maalin videolla ajassa 2:35. Kuinka monta kertaa salibandyn historiassa on tehty maali summerin soinnin jälkeen? Tässä tilastoniiloille pohdittavaa. Joka tapauksessa hieno nousu Voimalta, onnittelut!

6. Kausi oli 06-07 ja HIFK:lla ASM-sarjassa vastassa SPV. Peli tais olla 3-9 tilanteessa kolmannen erän alussa ja päättyi 11-10 ja. Melkonen sulaminen oli sekin, mutta junnuissa on kaikki mahdollista.

7. HIFK A 06-07 kausi finaali HIFK-SPV tokan erän lopussa 1-10 peli päättyi jatkoajalla 13-12.

8. Maali tosiaan hyväksyttiin. Pelikelloa käyttänyt tosiaan nukahti hetkeksi ja summeri pärähti soimaan liian aikaisin, MUTTA mitä säännöt sanoo väärään aikaan soivasta summerista? Osa Topin pelaajista lopetti pelaamisen summerin soidessa.

9. Ei se ihan 2:32 kyllä soi, mutta ehkä 2:34 ja n. 1 sekunti myöhemmin pallo on maalissa. Musiikin seasta SELKEÄSTI kuuluu summerin pärinää. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ tunarointia sekä raitapaidoilta, että Top Teamilta.

10. Yhden ottelun kolmen sekunnin maaliklippien perusteella sanot, että koko lohkon taso on heikko? Aika rohkea väite.

Paria lohkoa seranneena Kaakon kakkonen on ihan hyvätasoinen ja vieläpä erittäin tasainen. Top Team on viime kauden divarijengi. Silti sitä, eikä vastustaja Voimaakaan, ei ole povattu lohkon kärkikahinoihin.

11. Edellinen siis suunnattu ensimmäiselle kommentille, nimimerkille Tasoerot.

12. Suomalainen mentaliteetti; ”kaikkien aikojen sulaminen”
    Entäs jos puhuttaisiin ”kaikkien aikojen noususta” ?

13. Tuomarit jäätyivät kyllä ihan täysin tuossa tilanteessa. toinen joukkue lopettaa pelaamisen summerin soittoon ja vastustaja heittää pallon maaliin. Milloin pelaajat voi mennä lakkoon huonojen tuomareiden takia? saako 50% et palkkiosta takaisin jos tuomarit munaa tuolla tavalla?

14. En tiedä muusta, mutta näistä on muistot tehty! Olen saanut olla pari kertaa mukana, kun oltiin 0-6 tappiolla ja lopulta on silti voitto tullut. Toisessa matsissa voitto tuli ajassa 60:01. Näistä on hauska jutella kavereiden kanssa vuosien päästä.

15. Ja meikän kommentti on täysin totta. Jatkoajan aloituksesta naapuri väänsi sata nolla voiton. Ja pallon omaan ylänurkkaan.

16. Itseasiassa Kaakon Kakkonen on varsin kova lohko. On omiaan kertomaan, että viime vuoden divarijoukkue Top Team on hävinnyt molemmat pelit, kuten tämänkin.