Naisten Salibandyliigan pudotuspeliparit selvillä

Naisten Salibandyliigan puolivälierien otteluparit valittiin lauantai-iltana puhelinpalaverissa. Pudotuspelit käynnistyvät lauantaina 8. maaliskuuta.

Puolivälieräparit:
SB-Pro–Tapanilan Erä III
Classic–PSS
OLS–Koovee
Happee–NST

Pudotuspelien alustavat runkopäivät:
Puolivälierät:
La 8.3., su 9.3., ke 12.3., sekä tarvittaessa la 15.3. ja su 16.3.

Välierät:
La 22.3., su 23.3., ke 26.3., sekä tarvittaessa la 29.3. ja su 30.3.

Pronssiottelu:
Pe 4.4. (jos joukkueiden välinen etäisyys yli 250km, runkopäivä la 5.4.)

Finaalit:
La 5.4., ma 7.4., to 10.4., sekä tarvittaessa la 12.4. ja ma 14.4.

9 comments

  1. Veikkaus näistä parivaljakoista ja ekasta kierroksesta:

    SB-Pro–Tapanilan Erä III

    SB Pro jatkoon 3-1. Erän valmennuksen kokemus ja oveluus tuo yhden täplän Erälle mutta muuhun ei paukkuja kivikovaa Prota ja erityisesti ryhmän ykköskenttää vastaan.

    Classic–PSS

    Classic jatkaa 3-0. PSS pistää Classicin tiukoille ja venyttää yhden pelin vähintään jatkoajalle. Pienellä tuuripompulla saattaa napata myös yhden täplän. Classic joutuu tekemään täyden päivätyön jatkopaikan eteen mutta puolustava mestari harjaa sarjan puhtaasti. Valmennuksen voimasuhteet tasan tässä parissa.

    OLS–Koovee

    OLS jatkaa voitoin 3-0 mikäli saa pidettyä Kooveen ilmiömäiset tehokaksoset edes jotenkin kurissa. OLS:n rutiini, joukkuepelaaminen ja valmennuksen osaaminen/kokemus monta askelta kovempaa kuin Kooveella ja tämä ratkaisee sarjan Oululle suoraan 3-0.

    Happee–NST

    Tiukin taistelupari ennakkoon. Venyy toivottavasti viidenteen peliin ja todennäköisesti jopa jatkoajalle jossa joko Happeen Jenni Timonen tai NST:n Juuli Hakkarainen ratkaisee jatkopaikan.

  2. Kolme ekaa paria 3-0, viiminen tiukempi. Koovee liian rampa haastamaan, muuten olisi tiukin ottelupari.

    Ei sieltä Erä ota täplääkään, vaikka ois mimmonen midas penkin takana. Jokainen ottelu Prolle yli 6 maalin erolla.

    PSS:n käyrä pahasti alaspäin ja Classic vie samoin melko reiluin lukemin.

    OLS:n ja Kooveen parissa tiukempaa, mutta OLS vie jokaisen ottelun laajemmalla materiaalilla.

    NST ainoa, jolla mahis yllättää ja venyttää sarjaa. Kunhan kaikki kärkipelaajat pysyvät kunnossa ja maalivahtipeli toimii. Runkosarjan päätöspelistä ei kannata mitään johtopäätöksiä kuitenkaan tehdä suuntaan taikka toiseen.

  3. Kuka kirjoittaa kooveen sivuilla jutut. Onko joku sivusta seuraava vai joku muuten ei niin lajista perillä oleva Ei o classicilla mitään urheilullista valintansa kanssa. Kyllä muut syyt takana.kyllä riittää haastetta kooveella, mut jos kaikki mukana mahd. Yhteen täplään.

  4. Mitkä syyt ne Classicilla mahtaa olla jos ei urheilulliset?Ehkä ne kaipas vähän vaihtelua noihin paikallisverilöylyihin. Tai sitten Kaupit niitä vähän pelottaa syksyn perusteella. Mene ja tiedä. Kivempihan Kooveenkin ois ollut pelata kotikaupungissa kuin reissata kahdesti Ouluun. Ihan jo taloudellisistakin syistä. Ei kai mikään etelän jengeistä mielellään tuonne Ouluun lähde. Matka on pitkä ja kyyti usein kylmää.

  5. Ihan on itse classic kertonut urheilullisista valintaperusteistaan…niin misten kun naistenkin puolella.

  6. Perkonmäki Classicin ensi kauden coach…
    Herrasmiessopimus, ettei C valinnut tänä vuonna.

  7. Tämä valmentajadiili kyllä selittää miksi Classic ei valinnut Kooveeta pleijareissa. Aivan looginen ”herrasmiessopimus”. No, tämähän on Kooveen kannalta pelkästään hyvä asia, on vähän helpompi vastus vastassa.

  8. Taitaa olla uutisankka toi valmentajan seuranvaihto.Tai Kooveella on todella ovela suunnitelma syöstä Classic valtaistuimelta.