Video: SB Welhot–OLS kaikki maalit – Welhojen hurjat alkuminuutit oululaisten turmiona

Kuva: Pilvi Lesch

Kuva: Pilvi Lesch
Kuva: Pilvi Lesch

Miesten Salibandyliigan karsinnat alkoivat lauantaina. Kuopiolainen SB Welhot avasi ottelusarjan voitolla Oulun Luistinseurasta ja otti näin ensimmäisen kiinnityksen liigapaikkaan. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

8 comments

  1. Mikä tuo kävelevä 48 on Olssilla, kun on aina kentällä kun omissa ropisee? Joku entinen tähti varmaan…

  2. Oon seurannut OLS kehitystä parivuotta. Mitä on tapahtunut, eipä juuri mitään. Rauhallinen alapään aloitus, samaa leipomista ottelusta seuraavaan. Hirvittää poikienkin puolesta nuo ottelut! Kopissa ei taida olla sellaista ns. pilkettä silmäkulmassa, tervettä uhoa, oman esimerkin tuomista pyytteettömästi esille joka pelissä joukkueelle, oli tulos mikä tahansa. Joka pelaajan on saatava suunsa auki positiivisesti joukkueen hyväksi. En usko että pelaajataso on kovinkaan huono Ols:ssa mutta ei osata tai uskolleta pelata nopeaa kääntöpeliä ja luottaa omaan tekemiseen, ennenkaikkea omaan osaamiseen. Pitää uskoltaa tehdä omia ratkaisuja joukkueelle. Ols peli muille joukkueille on ollut helppoa luettavaa joka niitä on tosissaan katsonut ja ymmärtää todella pelistä eikä ole sitä MINÄ kulttuuria. >Pallolla ei ole keuhkoja eli pallo liikkeelle ja nopeilla joskus jopa rohkeilla leikkauksilla hyökkäykset käyntiin ja peleissä se aina voittaa jolla jalka kulkee. On vain sellainen laki em jota ei ole monesti voitettu eikä voiteta!!!

  3. Taitaapa olla nyt menoa hakemaan vauhtia taas alemmasta sarjasta. Kummallista roolitusta ihan hyvällä materiaalille. Tutut pelaajat saavat päivästä toiseen vastuuta, vaikka sen ansainnasta ei ole mitään tuoretta näyttöä; päinvastoin, armotonta vetelehtimistä. Onnistumisista ei palkita uusia pelaajia ja epäonnistumisista rankaistaan – eri pelaajia vilttikomennuksella. Monotonista pään hakkaamista seinään peluutuksessa – mielikuvituksen käyttö kiellettyä? Kenttiä sekoitetaan sekoittamisen vuoksi, mutta ei vakipaikkalaisten pelipaikkoja, jotka ovat olleet pahimmat alisuorittajat koko kauden alusta lähtien. Näkemiin.

  4. ”Mikä tuo kävelevä 48 on Olssilla, kun on aina kentällä kun omissa ropisee? Joku entinen tähti varmaan…”

    Hetkinen, kaverin osuus meni 2-2 (toisessa kavensi vielä pelin 5-4) pelissä ja toinen vastustajan maaleista tuli vielä tyhjiin kun peli oli jo ratkennut. Taitaa kyseisen nimimerkin pelinluku olla äärettömän surkeaa tasoa ja/tai sitten kyseessä on kovin katkera henkilö.

  5. OLS-SPV 4-5
    SSV-OLS 7-6 (ja.)
    Happee-OLS 9-7
    OLS-NST 4-6
    OLS-Indians 5-6 (ja.)
    OLS-SSV 4-5
    Koovee-OLS 5-4

    OLS:n sijoitus runkosarjassa oli pettymys, mutta minun mielestäni he ovat edelleen tervetullut joukkue liigaan myös ensi kaudella. Tiukkoja vääntöjä ollut monta ja 1-2:n maalin tappoita on seitsemän kappaletta. Heidän pelinsä on mennyt valtavasti eteenpäin viime kaudesta ja jos jatkavat liigassa vielä ensi kaudella ja joukkueesta ei lähde pelimiehiä liikaa pois, niin uskon ettei tätä joukkuetta nähdä karsimassa alaspäin kaudella 14/15. Toisaalta on hienoa, että salibandyliigaa pelataan ensi kaudella joka tapauksessa joko Kuopiossa tai Oulussa.

  6. Sunnuntain peli Oulussa oli jokseekin jo slibandyltä näyttävää Ols peliä jossa oli sellaisia elementtejä pelaajilta joita ei normaalisti ole näkynyt. Kun pallo liikkuu ja jalka sekä taistelu/vvyysisyys näkyy pelissä niin syntyy monesti myös tulosta kuten nyt Oulussa. Vieläkin ns. pelirohkeus ei ole sillä tasolla millä se pitäisi olla. Tällä tarkoitan sitä että yksilön pitää uskoltaa tehdä omia ratkaisuja mm. nopea pelin nostaminen laidan kautta loppuun saakka ja kun pallollisena ohjaa peliä , pitää myös pystyä luomaan tilanteen niin että kaveri tietää mihin pallo tulee maalintekosektorilla kulmasta jos tulee! Ja se pitää bandyssä muistaa että pelataan aina AINA erät loppuun saakka ja jos aletaan ns. jammaamaa aina erän lopussa sekin pitää tehdä todella varmasti!

  7. No kappas. Niin vain OLSsi näytti taas. Bändyssä kultaa ja salibändyssä varmistui sarjapaikka. Pirteä vanhus, 125v. Pistäkääpä paremmaksi, jos osaatte!