Nämä tuomarit viheltävät miesten liigafinaalit

Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikko Alakare (vas.) ja Vesa Vilkki jakavat perjantaina  oikeutta Tampere Areenalla. Kuva: Mikko Hyvärinen
Mikko Alakare (vas.) ja Vesa Vilkki jakavat perjantaina oikeutta Tampere Areenalla. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan finaalit Classicin ja Happeen välillä starttaavat perjantaina. Salibandyliigan verkkosivujen mukaan finaalisarjan tuomarit ovat selvillä.

Ensimmäiset kaksi finaalia perjantaina 4.4. ja sunnuntaina 6.4. viheltää pari Vesa Vilkki–Mikko Alakare.

Kolmannesta finaalista (12.4.) eteenpäin finaalien tuomarirointivastuu siirtyy parille Anssi Silvo–Andrew Lewis. Kyseinen pari siis viheltää myös neljännen (20.4.) ja viidennen (21.5.) finaalin, jos sellaiset tarvitaan.

Salibandyliigan sivuilla kerrotaan finaalituomareiden saavuttamista rajapyykeistä.

16 comments

  1. Se on ihan sama kenet sinne laittavat kun kuitenkin ovat taas syypäitä toisen häviöön 🙂

    Antakaa puukkoa jo nyt!!!

  2. Voiskohan näitäkin jo vaihtaa? Maaseudut on pullollaan parempia tuomareita näihin peleihin.

  3. Pakko olla aprillipila!!Suomen huonoimmasta päästä olevat ”tuomarit”!!Varsinkin SPV-NST oli pohjanoteeraus!!Hupihetki hymyä huuleen koko se pelin tuomiot!!!!Todelliset pellet,jotka eivät jaksa enää valmentautua vaan yrittävät rutiinilla viheltää joka pelin!!!!!

  4. Hyvä että kinitä alkaa jo nyt niin ei tarvi pelin jälkeen kuunnella. Aina jollakin pitää inistä kun ei oo kaikki niinkun Strömsössä.

  5. itku itku, voi voi pikkupoikia.. ei helvetti taas… kohta lopetan koko palstalla käymisen, alkaa muistuttaa suoli24:sta pelottavan paljon tai sitten kommentointiin rekisteröitymispakko!

  6. Vuola – Fordell vihelsivät finaaleja viime vuonna. Se huomiona tuohon ”olisi ollut vaihtelua” -kommenttiin.

  7. Yllättävää, etteivät Fordell ja Vuola päässeet viheltämään finaaleita. Toivottavasti valitut tuomarit antavat pelaajien ratkoa.

  8. Itsekin kyllä ihmettelen, ettei toinen pareista ollut F&V. Mahtaako parin vähemmän vakavahenkinen tyyli olla kyttyrää päättäjille?

  9. Mieluusti olisin nähnyt oman suosikkiparini Manu Marttisen ja Henri Heinon finaaleissa. Laadullisesti paras tuomarikaksikko.