”Yksi pelaaja on noussut ylitse muiden finaalisarjassa”

Classicin Nico Salo (oik.) on loistanut finaalisarjassa. Kuva: Esa Jokinen

Classicin Nico Salo (oik.) on loistanut finaalisarjassa. Kuva: Esa Jokinen
Classicin Nico Salo (oik.) on loistanut finaalisarjassa. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan finaalisarja Classicin ja Happeen välillä jatkuu lauantaina Tampereella. Kolmanteen finaalin lähdetään voittojen puolesta 1–1-tasatilanteesta. Ex-pelaaja ja valmentaja Pasi Kotilainen käy tuoreessa Pääkallo-bloggauksessaan läpi kahden ensimmäisen finaalin antia ja ennakoi kolmatta.

Kotilainen analysoi perusteellisesti muun muassa valmennusten ratkaisuja, pelaajia, erikoistilanteita ja otteluiden kulminaatipisteitä. Kotilainen myös asettelee askelmerkkejä lauantaille.

Pelaajista Kotilainen nostaa jalustalle nuoren Classicin Nico Salon. Nuori puolustaja on nakuttanut finaalisarjassa jo kolme maalia. Yhteensä pudotuspeleissä on syntynyt tehot 6+4=10.

– Yksi pelaaja on selkeästi noussut ylitse muiden. Classicin kakkoskentällisen puolustaja Nico Salo. Hän pelaa tällä hetkellä sellaisella tasolla, että muilla on reilusti kiinniotettavaa. Salo tukee loistavilla nousuillaan kentällisen hyökkäyspeliä ja on siitä jo muutaman maalin iskenytkin. Tähän kakkos-/kolmosaallon nousuun Happee ei vielä täysin ole pystynyt reagoimaan. Toisessa pelissä jo kuitenkin hieman paremmin, Kotilainen hehkuttaa.

Lue Pasi Kotilaisen bloggaus kokonaisuudessaan:
Kaksi miesfinaalia takana, missä mennään?

7 comments

  1. Hyvin poimittu..upeita esityksiä kaverilta…tuleva maajoukkuestara..

  2. Samaa mieltä, huippu jätkä. Savosen ja Salon ansiosta kentän peli on rohkeaa hyökkäyspäässä kun luotto alakertaan on huikea.

  3. Kaasalaisesta tulee aina mieleen Team Ahma -sarjan Hannu Kaasalainen. Ilkeä mies joka tarpeettomasti häijyili Ahman pojille.