Video: Suomen mestarit Espanjassa leiriohjaajina

Kuva: Janne Kainulainen

Kuva: Janne Kainulainen
Kuva: Janne Kainulainen

Happeen paidassa SM-kultaa keväällä juhlineet Janne Kainulainen ja Jaska Kunelius kävivät taannoin Espanjassa vetämässä paikallisille lapsille ja nuorille salibandyleirin, ja he ovat koonneet matkastaan nyt videodokumentin. Leirillä menossa mukana oli tänä vuonna myös päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

Hirvipaitojen värikäs kaksikko on tehnyt vuosia töitä seuran eteen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, ja osa Happee-hengen sekä salibandyn ilosanoman viemistä myös Suomen rajojen ulkopuolelle on ollut salibandyleirien vetäminen Espanjan Pola de Lenassa.

Tutkaparille reissu leirinvetäjäksi oli kolmas, mutta tapahtumaa on järjestetty jo useana kesänä aiemminkin. Tällä kertaa mukana oli ennätyksellisesti yli 40 innokasta espanjalaispeluria kahteen ryhmään jaettuna. Ensi kaudeksi duon tiet erkanevat ainakin toistaiseksi, sillä Kainulainen siirtyy Sveitsin NLB:n Ad Astra Sarneniin.

Katso väkevällä rallienglannilla varustettu pätkä tästä alta.

9 comments

  1. Videolla huikeata englanninkielen taitoa. Esittelee Jaska”Petteri” Kunelius:D

  2. Mikä ton videon tarkotus oli? Taas näytettiin maailmalle kuinka idioottikansaa me ollaan ulkomailla. Myötähäpeä ainoo sana videosta ja eipä sitä ilosanomaa viety Espanjaan vaan lähinnä sirkus.

  3. Hyvä että edes joku yrittää pitää salibandyä esillä näin kesällä vaikka vähän junttimaisesti. Liiga, liitto ja seurat ovat olleet todella hiljaisia kun verrataan muiden lajien aktiviivisuuteen kesätauolla.