Miehet

Video: Erä-Oilers maalikooste – Kaartisen näppärä harhautus ja Lehtisen yläkulmakanuuna

26.09.
2014
1 Kommentti
0

Tapnilan Erä ja Esport Oilers kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue Oilers oli lopulta vahvempi lukemin 5-7 (0-1,2-1,2-5). Oilersin sankarina toimi Ilari Talvitie, joka latoi viimeiseen kuuteen minuuttiin ratkaisevan hattutempun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
TietoEnator
26/09/2014
Ilpo on kingi!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.