Naiset

Champions Cup käynnistyi tänään – SB-Pro aloitti murskavoitolla

01.10.
2014
0 Kommenttia
0
Naiset
Kuva: IFF

Kuva: IFF

SB-Pro aloitti vauhdikkaasti Champions Cupin urakkansa, kun se kaatoi venäläisen Naukan lukemin 13-2 (8-1,1-0,4-1). Ottelu repesi jo ensimmäisessä erässä, jonka naisten Suomen mestari vei nimiinsä lukemin 8-1. Maalinteossa kunnostautui eritoten Laura Hietamäki joka iski neljä maalia Naukan verkkoon. Eija Helenius taiteili tehot 1+2.

SB-Pro pelaa alkusarjan toisen ottelunsa huomenna klo 11.30. Turnauksen toinen suomalaisjoukkue Jyväskylän Happee aloittaa urakkansa miesten sarjassa tänään GC Zurichia vastaan klo 20.30 Suomen aikaa.

Champions Cupin keskiviikon ohjelma:
11.30 SB-Pro-Nauka Naiset B 13-2
14.30 Falun-Lekrings Miehet A 14-1
17.30 Zug United-Vitkovice Naiset A 3-9
20.30 Happee-GC Zürich Miehet B

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.