Miehet

Video: M-Team-LaSB kaikki maalit – LaSB kukisti sarjakärjen vähämaalisessa kohtaamisessa

21.10.
2014
0 Kommenttia
0

LaSB kävi lauantaina ryöstöretkellä Helsingissä ja kaatoi vielä ennen viikonloppua tappioitta olleen M-Teamin tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 2-3 (0-1,0-2,2-0). Vieraat johtivat ottelua 0-3 ennen viimeistä kymppiä, mutta Janne Makkonen ja Riku Reunamäki kavensivat tilanteen maalin päähän. Nämä jäivätkin loppuluvuiksi. LaSB maaleista vastasivat Tino Nivala (2+0) ja Jussi Toitturi (1+0). Maalivahti Kaapo Kettunen torjui 27 laukausta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.