Video: Oilers-OLS kaikki maalit – johtomaali ajassa 59.20, tasoitus 59.45

Esport Oilers ja OLS päätyivät sunnuntain todellisessa trillerissä lopulta tasatulokseen 6-6 ja.(1-1,2-3,3-2,0-0). Varsinkaan loppuhetkiltä ei draamaa uupunut, kun OLS meni ensiksi 5-4 johtoon ajassa 56.50, jonka Oilers tasoitti ajassa 57.39. Tämän jälkeen Oilers paineli johtoon ajassa 59.20, mutta oululaiset kirivät vielä tasoihin kun pelikello näytti 59.45.

OLS:in Valtteri Parviainen iski tehot 2+1 ja Ville Turula komppasi tehoin 1+2. Oilersin Saku Hirmasto, Oliver Wardi ja Ilari Talvitie nakuttelivat pisteet 1+1 mieheen.

18 comments

  1. Vain muutama maali näyttäs koosteesta puuttuvan, mutta ei kai se niin just.

  2. Paikan päällä jo näytti siltä, että olsin pelaaja olisi ollut mv:n alueella ja onhan jannu sitä myös videon perusteella. Yllättävän vähän Oilersin pelaajat protestoivat kyllä.

  3. Ei tota veskanaluetta nykyään kytätä samalla tavalla kuin ennen, mikä ainakin mun mielestä on vain ja ainoastaan hyvä asia! Ennen saattoi vapareita tulla ihan ihme tilanteista, ei se kuitenkaan niin tarkkaa pidä ollakaan…

  4. Vake Parviainen #48 majuun, jäätävää dominointia vuodesta toiseen,kanttaa, lämmää ja ihan mitä vaan, vai mitä sanotte?

  5. Eiköhän tuon maalivahdinalueen voisi poistaa kokonaan, jos kerran molemmat jalat tukevasti alueella saa tehdä maalin. Onko suomessa tosiaan noin huono tuomarimateriaali, että sokeatkin jo kelpaa liigatuomareiksi.

    Jotenkin tuntuu, että Oilersilla on aina näitä teknisiä ongelmia näiden kuvausten kanssa. Ei toimi tekniikka pelaajilla, eikä kuvaajilla.

  6. Kuitenkin silloin tällöin vihelletään aivan turhissa tilanteissa maalivahdin alueella käymiset. Esim. kun karvaaja oikaisee alueen kautta. Kyllä siitä kuitenkin selkeän edun saa, kun alueella maskimies maalivahtia häiritsee. Enemmän pitäisi näitä katsella.

  7. Miten vihellät, kun molempien joukkueiden pelaaja on alueella? Tuossahan on tarkasti katsottuna jopa kaksi Oilersin pelaajaa alueella. Eihän tuosta saa tuomarivirhettä millään.

  8. Maalia ei ikinä pidä hyväksyä jos maalintekijä tekee samalla rikkeen. Muuten menee tasan, mutta maali pitää aina hylätä noissa tapauksissa. Turha tätä tosin on jauhaa enää. Peli pelattiin, lopputulos on saatu, joten pulinat pois. Oppia kyllä pitää tuomareiden ottaa tästäkin virheestä.

  9. Tuomarit kyllää jättivät viheltämättä useita tilanteita, joissa oilesin miehet rikkoivat! Ainakin kotikatsomoon näin näytti. Parista tuli jopa maalikin!

    Hieno suoritus ja hyvää loppuun asti pelaamista tuo Olssin tasoitus. Selkeä maali!

  10. Ei tarvitse varmaan kaltsiaisen enään tolppien väliin astella tällä kaudella. Melkoisia hörppyjä nuo viimeiset maalit…

  11. Höhö meleko läppää eräläisiltä. Kaksi Erän pelaajaa seisoo moken alueella ja kolmaskin oli tulossa myös mutta hirviä vinkumin yhdestä OLSin pelaajasta 😀