Miehet

Video: SB Vaasa-SBS Wirmo kaikki maalit – vierailla oli varaa sohia välillä omiinkin

24.11.
2014
14 Kommenttia
0

SBS Wirmo haki SB Vaasalta maukkaan 7-9-vierasvoiton miesten Divarissa lauantaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelun koomisin maali nähtiin kolmannen erän alussa, kun Wirmo-puolustus töpeksi pallon omaan maaliin täysin vaarattomassa tilanteessa. Tämä ei kuitenkaan estänyt vieraita kirimästä voittoon, vaan kolmannessa erässä isketyt kuusi maalia takasivat lopulta voiton. Mynämäkeläisten tehomiehiä olivat hattutempun naulannut Keni Kivilä sekä 1+2 koonnut Niko Vahtera.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jani+K
24/11/2014
Mitähän nuo bensalenkkarit protestoivat tuossa Vaasan seitsemännessä maalissa? Pallohan käy selvästi maalissa.
Kukko
24/11/2014
No selvästi ja selvästi. Tuomari hyvin sijoittuneena, joten varmaan olikin maali. Jani+K olisi varmaan itse mukisematta ollut samaa mieltä jos oma joukkue kyseessä.
Herkko
24/11/2014
eikö noita ammareita (wirmo) kuulu lähettää jo takasin kakkosdirreen
rronb
24/11/2014
Asiallista kieltä pittää käyttää.
Ymmärrys
24/11/2014
Ymmärrän, että Herkon tyyppisiä akateemikkoja harmittaa maalaisjoukkueen pelaaminen valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Divarissa pitäisi olla pelkästään kaupunkilaisjoukkueita, joiden pelaajat opiskelevat yliopistossa tai ovat jo valmistuneet sieltä. Lukiolaisiakin voisi olla joukkueessa jonkinlainen pieni prosentti, jos heillä on tavoitteenaan päästä opiskelemaan lääketieteelliseen tai oikeustieteelliseen valkolakin saavuttamisen jälkeen. Hienoa, että otit kantaa tähän epäkohtaan. Lauseestasi päätellen opiskelet itse todennäköisesti hieman eri tavoittein kuin nämä mainitsemasi ammarit. Vai tulevatko isot kirjaimet ja pisteet ohjelmaasi vasta neljännellä luokalla?
Jamboree
24/11/2014
Kyllä tekee niin nasueinaria, että! Koville ottaa, kun jyväjemmarit kiusaavat isompiaan dirressä, niin kuin erään nimeltämainitsemattoman seuran pelaajat sarjaa kutsuvat. On tää gliffaa, hei! Gou, Wirmo, gou! Omalla tyylillä vaan!!!
jere
25/11/2014
vaasalaiset on aina ollu keskimäärin vähä pellempiä ku muut, pelkästään se kertoo jos joku käyttää sanaa kakkosdirre..ei prkle :D
manatee
25/11/2014
onhan se noloa kun ei tommosta pomppua saa kauhottua kii ennen viivaa, mutta jos pallo käy maalissa ja tuomari sen näkee, niin sittenkö pitää vielä kaikkensa yrittää pelata oman joukkueen eteen ja käydä huutaan tuomarille raivokkaasti, jos vaikka peruisi maalin? :)
Jani+K
25/11/2014
Lähinnä tuo siinä potuttaa, että maalivahti yrittää laahusta kirraamalla estää maalin. Pottumainen teko.
ET+soittaa+kotiin
25/11/2014
Jos tuomari olis heittänyt kädet lanteille(2+10) ja maalivahti itse istumaan jäähyä, niin Vaasalle olisi annettu aika hyvä mahdollisuus voittoon. Miten voi olla noin tyhmä pelaaja, että antaa tuomarille tuollaisen mahdollisuuden?

BTW. laahuksella maalin pelastaminen olisi johtanut rangaistuslaukaukseen sekä tohon 2+10 minuuttiin...
Nihattulan ihmeellinen
25/11/2014
On vain yks Mynämäki, yks Mynämäki, yks Mynämääääkii, tulehan sinne säki, tuu sinne sääääkiii!

Koirat haukkuu ja puimuri kulkee! Bensaa voi olla lenkkareissa mut sou what? Se on Seon bensaa!
Ex-molari
25/11/2014
Ei oikein näyttänyt tarttuvan kummallekaan, mutta eihän näistä koosteista tietysti kaikkea voi päätellä. Omasta mielestä tuo oli ihan tavallinen yritys huitaista palloon, vaikka tokihan siinä laahukseenkin osutaan. Ja jos ennen tuota ei kummoista protestointia ollut, niin tuskinpa tuostakaan tarvii sitä 2+10 vielä antaa. ET:n mielestä tietysti päinvastoin.
ET+soittaa+kotiin
25/11/2014
Tarve antaa jäähy tai jäähyn antamisen mahdollisuus on kaksi eri juttua. Harvemmin se tuomari antaa ilman syytä jäähyä.

Tunne kuuluu kentälle, mutta jos sitä ei osaa hallita, ollaan taas metsässä.
Jamboree
25/11/2014
Mitä sitten, jos tilanteen jälkeen vähän kuohahtaa?

Harva tuomari on itse pelannut kilpatasolla, mikä valitettavasti näkyy. Ei osata asettua pelaajan asemaan ja lyödään käsiä lanteille aivan liian helposti. Jos ei kestä tuomarina pelaajien spontaaneja reaktioita, kannattaa lopettaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.