Video: SB Vaasa-SBS Wirmo kaikki maalit – vierailla oli varaa sohia välillä omiinkin

SBS Wirmo haki SB Vaasalta maukkaan 7-9-vierasvoiton miesten Divarissa lauantaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelun koomisin maali nähtiin kolmannen erän alussa, kun Wirmo-puolustus töpeksi pallon omaan maaliin täysin vaarattomassa tilanteessa. Tämä ei kuitenkaan estänyt vieraita kirimästä voittoon, vaan kolmannessa erässä isketyt kuusi maalia takasivat lopulta voiton. Mynämäkeläisten tehomiehiä olivat hattutempun naulannut Keni Kivilä sekä 1+2 koonnut Niko Vahtera.

14 comments

  1. Mitähän nuo bensalenkkarit protestoivat tuossa Vaasan seitsemännessä maalissa? Pallohan käy selvästi maalissa.

  2. No selvästi ja selvästi. Tuomari hyvin sijoittuneena, joten varmaan olikin maali. Jani+K olisi varmaan itse mukisematta ollut samaa mieltä jos oma joukkue kyseessä.

  3. Ymmärrän, että Herkon tyyppisiä akateemikkoja harmittaa maalaisjoukkueen pelaaminen valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Divarissa pitäisi olla pelkästään kaupunkilaisjoukkueita, joiden pelaajat opiskelevat yliopistossa tai ovat jo valmistuneet sieltä. Lukiolaisiakin voisi olla joukkueessa jonkinlainen pieni prosentti, jos heillä on tavoitteenaan päästä opiskelemaan lääketieteelliseen tai oikeustieteelliseen valkolakin saavuttamisen jälkeen. Hienoa, että otit kantaa tähän epäkohtaan. Lauseestasi päätellen opiskelet itse todennäköisesti hieman eri tavoittein kuin nämä mainitsemasi ammarit. Vai tulevatko isot kirjaimet ja pisteet ohjelmaasi vasta neljännellä luokalla?

  4. Kyllä tekee niin nasueinaria, että! Koville ottaa, kun jyväjemmarit kiusaavat isompiaan dirressä, niin kuin erään nimeltämainitsemattoman seuran pelaajat sarjaa kutsuvat. On tää gliffaa, hei! Gou, Wirmo, gou! Omalla tyylillä vaan!!!

  5. vaasalaiset on aina ollu keskimäärin vähä pellempiä ku muut, pelkästään se kertoo jos joku käyttää sanaa kakkosdirre..ei prkle 😀

  6. onhan se noloa kun ei tommosta pomppua saa kauhottua kii ennen viivaa, mutta jos pallo käy maalissa ja tuomari sen näkee, niin sittenkö pitää vielä kaikkensa yrittää pelata oman joukkueen eteen ja käydä huutaan tuomarille raivokkaasti, jos vaikka peruisi maalin? 🙂

  7. Lähinnä tuo siinä potuttaa, että maalivahti yrittää laahusta kirraamalla estää maalin. Pottumainen teko.

  8. Jos tuomari olis heittänyt kädet lanteille(2+10) ja maalivahti itse istumaan jäähyä, niin Vaasalle olisi annettu aika hyvä mahdollisuus voittoon. Miten voi olla noin tyhmä pelaaja, että antaa tuomarille tuollaisen mahdollisuuden?

    BTW. laahuksella maalin pelastaminen olisi johtanut rangaistuslaukaukseen sekä tohon 2+10 minuuttiin…

  9. On vain yks Mynämäki, yks Mynämäki, yks Mynämääääkii, tulehan sinne säki, tuu sinne sääääkiii!

    Koirat haukkuu ja puimuri kulkee! Bensaa voi olla lenkkareissa mut sou what? Se on Seon bensaa!

  10. Ei oikein näyttänyt tarttuvan kummallekaan, mutta eihän näistä koosteista tietysti kaikkea voi päätellä. Omasta mielestä tuo oli ihan tavallinen yritys huitaista palloon, vaikka tokihan siinä laahukseenkin osutaan. Ja jos ennen tuota ei kummoista protestointia ollut, niin tuskinpa tuostakaan tarvii sitä 2+10 vielä antaa. ET:n mielestä tietysti päinvastoin.

  11. Tarve antaa jäähy tai jäähyn antamisen mahdollisuus on kaksi eri juttua. Harvemmin se tuomari antaa ilman syytä jäähyä.

    Tunne kuuluu kentälle, mutta jos sitä ei osaa hallita, ollaan taas metsässä.

  12. Mitä sitten, jos tilanteen jälkeen vähän kuohahtaa?

    Harva tuomari on itse pelannut kilpatasolla, mikä valitettavasti näkyy. Ei osata asettua pelaajan asemaan ja lyödään käsiä lanteille aivan liian helposti. Jos ei kestä tuomarina pelaajien spontaaneja reaktioita, kannattaa lopettaa.