Juniorit

Classic voittoihin naisten ja A-nuorten finaaleissa – katso keskiviikon salibandytulokset

08.04.
2015
2 Kommenttia
11
Juniorit
Eliisa Alanko johdatti ensimmäisessä finaaliottelussa joukkueensa voittoon osumalla kolmannessa erässä kahdesti. Arkistokuva: Topi Naskali

Eliisa Alanko johdatti ensimmäisessä finaaliottelussa joukkueensa voittoon osumalla kolmannessa erässä kahdesti. Arkistokuva: Topi Naskali

Naisten Salibandyliigan finaaleissa Classic nappasi ensimmäisen otteluvoiton lyömällä Hämeenlinnan Elenia Areenassa SB-Pron. A-nuorten kolmannessa finaaliottelussa mestaruus oli jo katkolla kotijoukkue Erälle, mutta Classic venyi myös tässä sarjassa vierasvoittoon ja siirsi ratkaisua eteenpäin.

Naisissa mestaruutta puolustava, ja runkosarjan nimiinsä vienyt SB-Pro oli pitkään niskan päällä johtaen ottelua kahden maalin erolla, mutta Classic nousi kolmannessa erässä mukaan peliin ja lopulta ohi vieden ottelun nimiinsä lukemin 2-3 (1-0, 1-0, 0-3). Erityisesti kolmannessa erässä kaksi maalia viimeistellyt Eliisa Alanko oli avainasemassa tamperelaisryhmän avausvoitossa. Alangon lavasta syntynyt voittomaali pysäytti pelikellon aikaan 57:48.

A-nuorissa Erä oli vienyt finaalisarjan kaksi ensimmäistä ottelua yhden maalin erolla, mutta tänään Classic vastasi haasteeseen voittamalla kolmannen ottelun häikäisevän toisen erän ansiosta numeroin 4-5 (1-0, 2-5, 1-0). Classicin Atte Eronen osui kahdesti ja voittomaalin viimeisteli Krister Savonen.

Kummankin finaalisarjan seuraavat ottelut pelataan tulevana lauantaina Tampere Areenalla.

Lue myös:
Pääkalloennakko: SB-Pro-Classic – tutut kiistakumppanit ratkomassa taas paremmuutta
Pääkalloennakko: A-nuorten tähtisikermät aloittavat taistelun kullasta – Savonen, Salo, Nuutinen…

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Ulkopuolinen
08/04/2015
Rupee haiskahtaan Ols sarjalta, classic ollut selkeesti parempi joka pelissä. Nyt kesti kupoli ja maalivahti vikassa erässä. Noh Erän vika nyt kimpoili mistä sattuu, ei voi pistää moken piikkiin.
Msy
08/04/2015
Ihme touhua prolta. Joukkueessa on sarjan paras kanttaaja, Kippilä, ja se ei pelaa ykkös ylivoimassa. Classic sai rauhassa olla kilpikonnassa kun ei ollut mitään uhkaa viivassa.

Viihdyttävä peli, vaikka vähän oli kiire kummallakin joukkueella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.