Divarit

Ennakkosuosikki aloitti Divari-karsinnat murskavoitolla – katso perjantain salibandytulokset

25.03.
2016
1 Kommentti
2
Divarit
Kuva: Salibandyliiga

Aku Kuikka oli vahvassa vireessä Divari-karsintojen ensimmäisessä osaottelussa. Kuva: Salibandyliiga

FBC Turku ja Kirkkonummen Rangers kohtasivat perjantaina Divari-karsintojen toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa Turussa. Kotijoukkue voitti kamppailun murskalukemin 13-4.

Ottelu ratkesi jo kahden ensimmäisen erän aikana, kun FBC Turku johti ottelua 9-1. Viimeinen erä meni vielä kotijoukkueen nimiin maalein 4-3. Ottelun pistenikkari oli 4+1 taiteillut FBC Turun Aku Kuikka.

FBC Turku johtaa nyt siis sarjaa voitoin 1-0. Kolmannelle kierrokselle pääseminen vaatii kaksi voittoa. Sarja jatkuu lauantaina 2.4. Kirkkonummella.

Tamperelainen Soittorasia ja kokkolalainen Nibacos väänsivät Divari-karsintojen toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa Tampereella. Vierasjoukkue oli kamppailussa parempi maalein 4-6. Ensimmäinen ja toinen erä päättyivät maalein 2-2. Viimeisessä erässä Nibacos osui kahdesti ja nappasi tärkeän vierasvoiton. Ottelun tehopelaaja oli Nibacoksen Jori Heikkilä, joka nakutti pisteet 2+1.

Nibacos johtaa sarjaa voitoin 1-0. Kolmannelle kierrokselle eteneminen vaatii kaksi voittoa. Seuraava ottelu pelataan 2.4. Kokkolassa.

Miesten Divarin finaalit:
LaSB-Steelers 7-5 Ottelutilastot LaSB nousi Salibandyliigaan otteluvoitoin 3-2.

Miesten Divarin karsinnat:
SR-Nibacos 4-6 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 Nibacokselle.
FBC Turku-Rangers 13-4 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 FBC Turulle.

Pääkalloennakko: Kakkosdivarin tosipelit alkavat – länsirannikolta nousijasuosikki numero yksi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Terhi
25/03/2016
Hyvällä jalalla Rangers tuli peliin ja yritti pitää kovaan tempoa pelissä. Tämä tosin kostautui nopeasti kun pakka oli aivan sekaisin FBC:n nopeiden vastahyökkäyksien aikana ja taululla oli 4-0 jo 15 min jälkeen. Ilmeisesti Rangersin valmentaja ei ollut oikeasti katsonut FBC:n pelejä, kun yritti lähteä juoksukilpaan FBC:n kanssa. Erikoinen episodi ottelussa oli, kun Rangers pelaaja löi kiukuissaan mailan rikki maalikehikkoon tilanteen jälkeen ja tuomarit eivät antaneet tilanteesta jäähyä. Muuten melko ok suoritus tuomareilta. Ja propsit Rangersin kannattajille, jotka jaksoivat kannustaa äänekkäästi omiaan koko ottelun. Voitti jopa Tero Töyrylän metelin jossain vaiheessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.