Divarit

Taistelu liiganoususta käyntiin tiistaina – näin pelataan Divarin finaalisarjassa

13.03.
2016
6 Kommenttia
3
Divarit
Juhliiko runkosarjan voittaja LaSB Divarin finaalien voittoa? Vai nouseeko liigaan sittenkin Steelers? Kuva: Mika Virtanen

Juhliiko runkosarjan voittaja LaSB Divarin finaalien voittoa? Vai nouseeko liigaan sittenkin Steelers? Kuva: Mika Virtanen

Salibandyn toiseksi ylimmän sarjatason, Divarin, mestaruus ratkaistaan hämeenlinnalaisjoukkueiden kesken, kun tiensä finaaliin varmistivat Lammin Salibandy ja Steelers.

Divarin mestaruuden lisäksi panoksena paras viidestä -systeemillä pelattavissa loppuotteluissa voittajalle on tiedossa paikka ensi kauden Salibandyliigaan. Ja tietysti Hämeenlinnan hegemonia.

Yllätyksenä näiden joukkueiden kohtaamista finaaleissa ei voida pitää, sillä LaSB voitti 26 kierrosta käsittäneen Divarin runkosarjan 40:llä pisteellä, Steelersin vaaniessa kakkosena vain pisteen perässä.

Puolivälierissä LaSB raivasi tieltään sipoolaisen ÅIF:n ja välierissä SB Welhot Kuopiosta. Steelers puolestaan ensin LNM:n Oulusta ja sitten Blue Foxin Pietarsaaresta.

Odotettavissa on unelmafinaalisarja Kanta-Hämeessä, sillä jo runkosarjassa derbyt herättivät laajalti kiinnostusta. Kahdessa runkosarjaottelussa ja Suomen Cupin puolivälierässä oli yli tuhat katsojaa jokaisessa. LaSB voitti kaikki kolme keskinäistä ottelua, mutta marginaalit ovat olleet todella pienet.

Lammilaisten tehomies pudotuspeleissä on ollut kokenut Heikki Hätönen, kun taas Steelersin ykköspyssy on U19-ikäluokasta ulos kasvanut Ville Lastikka.

Loppuottelusarja alkaa tiistaina ja kolme ensimmäistä kohtaamista pelataan yhden välipäivän rytmillä. Mestari on selvillä viimeistään perjantaina 25. maaliskuuta.

Lohduton ei ensi kauden Salibandyliigan osalta tilanne ole Divarin finaalin hävinneelle, sillä se pääsee yrittämään nousua ylimmälle sarjatasolle Salibandyliigan playout-sarjan hävinneen joukkueen kanssa. Playout-sarjassa pelaavat Nokian KrP ja Rauman Salba.

Divarin loppuottelut (kolme voittoa):
Lammin Salibandy-Steelers

1. Ti 15.3. 18:30 LaSB-Steelers Elenia Areena
2. To 17.3. 18:30 Steelers-LaSB Elenia Areena
3. La 19.3. 18:00 LaSB-Steelers Elenia Areena
4. Ti 22.3. 18:30 Steelers-LaSB Elenia Areena (tarvittaessa)
5. Pe 25.3. 17:00 LaSB – Steelers Elenia Areena (tarvittaessa

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hollolasta
14/03/2016
Lahdessa piti pelata osa näistä peleistä mutta Jari Puikkonen torppasi homman. Uskomatonta sähläystä Lahden kaupungilta!
ET soittaa kotiin
14/03/2016
Pääkallo voisi soitella Lahteen ja kysyä miksi divarin playoffeja ei voida pelata siellä.
Junnu#8
14/03/2016
Divisioona koripallo meni ilmeisesti D1varin finaalien edelle? Oudolta kuulostaa. Toki Lasb ei ole Lahtelainen joukkue. Mutta ei haittaa. Elenialla on myös hyvä pelata.
Janne
14/03/2016
Tämän jälkeen on turha ihmetellä miksi Lahdesta ei tule pääsarjatason salibandyjoukkuetta. Taitaa olla pientä pelisilmän puutetta ja asenneongelmaa ilmassa. No laitetaan Elenia täyteen menoa ja meininkiä. Saavat Lahdessa puuhastella rauhassa
Tsemppiä Lasb ja Steelers!
14/03/2016
Tulee varmasti hienot paikallispelit, paras voittakoon sarjan! Steelers olisi loistava liigajoukkue joka tekee myös hyvää junnutyötä ja jatkuvuus olisi ehkä paremmalla pohjalla. Lasb olisi myös mielenkiintoinen joukkue liigassa ja nousu olisi palkinto hyvin tehdystä pitkäjänteisestä työstä. Hyviä pelaajia molemmissa joukkueissa, vaaka ehkä jonkun verran Lasbin suoran nousun puolella. Toivottavasti molemmat joukkueet selviytyvät lopulta liigaan! Paikallispelejä Hämeenlinnassa, mikäs sen hienompaa!
heinähattu rehupuntti
15/03/2016
Mitäs jos lasbi rakentas oman mitat täyttävän areenan ronnin rantaan niin ei tarvis hakkalan navetassa pelata tai pleijareita vieraissa kylissä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.