Divarit

Liigasta pudonnut Crackers ei ilmoittautunut ykkösdivariin – tilalle PHSB

26.05.
2016
3 Kommenttia
7

Päijät-Hämeen Salibandyseuran naisten edustusjoukkue nousee kaudelle 2016-2017 1.divisioonaan. PHSB:n nousu 1. divisioonaan varmistui keskiviikkona 25. toukokuuta Salibandyliiton kilpailuvaliokunnan pitämässä kokouksessa. Naisten Salibandyliigasta tippunut Kotkan Crackers ei ottanut sarjapaikkaa vastaan 1.divisioonasta ja täten PHSB nousee ottamaan Crackersin paikan sarjasta.

Kaudella 2015-16 PHSB:n naisten edustusjoukkue pelasi 2.divisioonassa, jossa se voitti valtakunnallisen loppusarjan lohkonsa ja eteni 1. divisioonakarsintoihin. Karsinnoissa PHSB hävisi mustasaarelaiselle Crusadersille otteluvoitoin 0-2.

PHSB:n toiminta nais- ja tyttösalibandyssa on suhteellisen hyvällä mallilla, sillä seuralla on sarjajoukkueet jokaisessa ikäluokassa E-tytöistä A-tyttöihin saakka. Näistä joukkueista A- ja B-tytöt lähtevät SM-karsintoihin tulevalle kaudelle. Nais- ja tyttöpelaajia PHSB:n riveissä on yhteensä 120.

– Tämä on mahtava juttu alueemme salibandylle. Nyt voi todellakin sanoa, että tytöille ei löydy parempaa paikkaa pelata salibandya kuin PHSB. Pelaamme nyt valtakunnallista sarjaa ja meillä on lisäksi olemassa loistava pelaajapolku kohti edustusjoukkuetta, PHSB:n naisten edustusjoukkueen valmentaja Marko Virtanen kommentoi.

Kotkan Crackersin kohtalo ei ole vielä tiedossa. Koska joukkue ei ilmoittautunut 1. divisioonaan, on jopa mahdollista, ettei joukkue pelaa missään sarjassa. Pääkallo.fi ei vielä onnistunut tavoittamaan Crackersin edustajia tai Salibandyliiton asiasta vastaavaa henkilöä kommentoimaan asiaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Huhujen kuulija
26/05/2016
Huhujen mukaan kotkan joukkue hajosi kokonaan joten tokkopa pelaavat missään
Kuulojuttuja
26/05/2016
Huhujen mukaan kotkan likkoja on lähössä kokeilemaan siipiään muualle
Seiska
27/05/2016
Näyttäisi siltä ja myös pikkulinnut ovat laulaneet, että huhujen mukaan ei tulla näkemään samoja pelaajia Crackers-paidassa ensi vuonna

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.