Divarit

Kakkosdivarijoukkueelle kova vahvike – Divarin neljänneksi kovin maalintekijä Keravalle

08.06.
2018
3 Kommenttia
10
Divarit

Jyri Laine (vas.) siirtyy Blackbirdsiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Kakkosdivarin Keravan Blackbirds saa kovan vahvistuksen, kun laitahyökkääjä Jyri Laine, 33, liittyy joukkueen vahvuuteen.

Laine edusti Divarin ÅIF:ia viimeiset kolme kautta. Sitä ennen Laine pelasi viisi kautta Divaria Blackbirdsissa ja yhden kauden Salibandyliigaa Loviisan Torissa.

Laituri on pelannut Divarissa 167 peliä ja naulannut niissä yhteensä 351 tehopistettä (267+84). Ainoastaan 10 pelaajaa on tehnyt enemmän pisteitä Divarissa kuin Laine. Maalintekijätilastossa edellä on vain kolme maaliseppoa. Liigassa Laine pelasi 20 peliä tehoin 13+3.

– Fiilikset ovat oikein hyvät ja kiva päästä pelaamaan hyvien äijien kanssa taas Keravalle. Kerava on aina ollut lähellä sydäntä, niin mukava palata takaisin, Laine kommentoi siirtoaan Blackbirdsin kotisivuilla.

Blackbirdsin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kekki
09/06/2018
Tulee olemaan etelän ylempi 2div melko kova sarja. Harmi kun ei ole jokereilta edustusta, huuskon valmentamana :(
stadi
09/06/2018
Kyllä jokerit sinne jotenki itsensä kampeaa ja huusko valmentaa.
Ano
10/06/2018
Olihan se huimaa katseltavaa se hyökkäyspään tekeminen sillion kun Laine veti divarin maalipörssiennätyksen uusiksi. Tarttisi rinnalleen huippuluokan syöttäjän ja toisen vetopelotteen, niin BB:n yv olisi pelottavan tehokasta ensi kaudella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.