Kakkosdivarijoukkueelle kova vahvike – Divarin neljänneksi kovin maalintekijä Keravalle

Jyri Laine (vas.) siirtyy Blackbirdsiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Jyri Laine (vas.) siirtyy Blackbirdsiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Kakkosdivarin Keravan Blackbirds saa kovan vahvistuksen, kun laitahyökkääjä Jyri Laine, 33, liittyy joukkueen vahvuuteen.

Laine edusti Divarin ÅIF:ia viimeiset kolme kautta. Sitä ennen Laine pelasi viisi kautta Divaria Blackbirdsissa ja yhden kauden Salibandyliigaa Loviisan Torissa.

Laituri on pelannut Divarissa 167 peliä ja naulannut niissä yhteensä 351 tehopistettä (267+84). Ainoastaan 10 pelaajaa on tehnyt enemmän pisteitä Divarissa kuin Laine. Maalintekijätilastossa edellä on vain kolme maaliseppoa. Liigassa Laine pelasi 20 peliä tehoin 13+3.

– Fiilikset ovat oikein hyvät ja kiva päästä pelaamaan hyvien äijien kanssa taas Keravalle. Kerava on aina ollut lähellä sydäntä, niin mukava palata takaisin, Laine kommentoi siirtoaan Blackbirdsin kotisivuilla.

Blackbirdsin uutinen

3 comments

  1. Tulee olemaan etelän ylempi 2div melko kova sarja. Harmi kun ei ole jokereilta edustusta, huuskon valmentamana 🙁

  2. Kyllä jokerit sinne jotenki itsensä kampeaa ja huusko valmentaa.

  3. Olihan se huimaa katseltavaa se hyökkäyspään tekeminen sillion kun Laine veti divarin maalipörssiennätyksen uusiksi. Tarttisi rinnalleen huippuluokan syöttäjän ja toisen vetopelotteen, niin BB:n yv olisi pelottavan tehokasta ensi kaudella.