Huhtimon paluu vahvistui

Markus Huhtimo nähdään SSV:n penkillä taas pelipaita päällä aiempien kausientapaan. Kuva: Mikko Hyvärisen

Markus Huhtimo
Markus Huhtimo nähdään SSV:n penkillä taas aiempien kausien tapaan pelipaita päällä. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV vahvistaa Pääkallon alkuviikosta ennakoimat tiedot Markus Huhtimon paluusta valmennuksesta SSV:n hyökkäykseen. Paluu tapahtuu mahdollisesti jo tänään Kooveeta vastaan.

Huhtimo palaa kentille siirryttyään viime kauden tunteikkaiden mestaruusjuhlien päätteeksi SSV:n valmennustiimiin.

– En ollut ajatellut, että tälle kaudelle tulee enää lisävahvistuksia, mutta pidän kyllä Huhtimon asennetta, koppipelaamista, sydäntä ja taistelutahtoa suurena vahvistuksena joukkueelle, manageri Kurt Westerlund muotoilee.

Neljäntoista kauden liigaurallaan SSV:n lisäksi Erää ja HIFK:ta edustanut Huhtimo on pelannut 295 runkosarjaottelua tehoin 138+46=184. Hän on pelannut liigan finaaleissa kahdeksana peräkkäisenä kautena, joista saldona on viisi Suomen mestaruutta ja kolme SM-hopeaa.

15 comments

  1. Kyllä tää kertoo jotain lajin tilasta, kun kyseinen herra päästetään vielä heittämään kuperkeikkoja kentälle.

  2. Vieläköhän voltit irtoaa… 🙂 hieno mies! Kentälle vaan!

  3. Kyllä Mahu takas vaan. Aina ollu Idoli lassomaaleja lukuunottamatta ku itelä ei veivit irtoa. Hieno taistelia ja tuo varmasti ison panoksen Viikingeille tälle kaudelle.

  4. Alakatsomo,jos et ymmärrä lajista mitään ja peleistä muuta kuin lopputuloksen,kirjottele sinne sun vaaleenpunaseen päiväkirjaan vaan. Voit sit äiskän kaa syödä pullaa, juoda mehua ja ihastella sun käsialaa.

  5. Mikäs tuossa viestissä viittaa lajiymmärtämättömyyteen?:) Ei kannata jokaisesta provosta alkaa repimään itkien fanijulisteita seiniltä. 5 kultaa + 3 hopeaa, lopputuloksetkin kertoo jotain? Viime kauden peleistä jäi lähinnä mieleen kuperkeikat ja toki pakko myöntää että se yksi maali viimeisessä finaalissa.

  6. Olin tossa kattomassa viime vkonloppuna SSV:n peliä ja Huhtimo veti alkulämmöt poikien kanssa, eipä ollu huonommasta päästä.

  7. Onhan se kiva saada värikkäitä persoonia salibandyareenoille. Pelillisesti en usko Huhtimon vahvistavan SSV:tä. Toki olisin myös mielelläni väärässäkin …
    Jokatapuksessa, tsemppiä Huhtimolle peleihin …

  8. Ei alkanut Huhtimon comeback parhaalla mahdollisella tavalla
    Koovee ryöpytti SSV:tä 8-4!

  9. Neula-Make tulee vielä:D Ja eiköhän kauden mittaan muutamat voltitkin nähädä. Toki mikäli polovet kestää:D

  10. Ehdottomasti tarvitaan mukaan.. Tai sit ei.. On tossa jotain perin outoa kun joukkueessa istutetaan Matikaisen Anttia ja Strömstenin Nikiä ja sitten kaivetaan Mahu naftaliinista.. On miehellä toki mahtava ura ja menestystä mutta rehellisiä kun ollaan niin viimeisten kolmen vuoden aikana en kyllä ole montaa onnistunutta peliä nähnyt.. Mut onhan sillä se asenne.. Kai se riittää? Matikainen vois paikata Lehtosen tai Tuhkasen any day..