SSV:n maalivahti lainalle Porvooseen

Divariin valmistautuva Porvoon Salibandyseura tiedottaa 25 pelaajasopimuksesta ensi kautta varten. PSS:n maalivahtiosasto uudistuu täysin. Uudet tulijat löytyvät liigasta ja Divarista.

Porvooseen saapuvat uusina maalivahdit Jesse Johnsson, 21, sekä Ville Jokinen, 30. Jokinen siirtyy joukkueeseen Divarin Westend Indiansista ja Johnsson lainasopimuksen turvin SSV:stä. Joulukuun MM-kisoihin tähtäävän Henri Toivoniemen takana ei SSV:ssä muille maalivahdeille ole hirveästi vastuuta luvassa, mikä on varmasti yksi syy Johnssonin lainaan.

Johnssonin lainasopimusta tarkastellaankin ensimmäisen kerran joulutauon aikana, jolloin joukkueet päättävät sopimuksen kevätpuolen kohtalosta. Kolmantena sopimusmaalivahtina PSS:ssä on vielä juniori-ikäinen Reijo Serenius.

Puolustuspäähän PSS sai kolme uutta nimeä vanhan rungon jatkoksi. Antti Sihlman palaa takaisin Porvooseen Viron pääsarjan SK Augurista ja täysin uusina niminä joukkueeseen liittyvät Tomi Turunen, 25, Westend Indiansista sekä Tatu Valkonen, 24, HYUS:sta.

Lähtijöitä viime kaudesta ovat Abu Dhabiin työn perässä muuttanut maalivahti Olli Saranto sekä kolmikko Jaakko Pakkanen, Robert Sainio ja Rami Saloranta. Valmennuksen tavoitteena on saada ryhmään vielä 2-4 uutta pelaajaa mukaan.

Valmennuspuolella päävalmentaja Jukka Ruotsalainen saa avukseen uusina niminä samaan aikaan myös NST:ssä toimivan maalivahtivalmentaja Juho Meurosen sekä fysiikkavalmennukseen keskittyvän Rainer Fredrikssonin.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisen mietteitä joukkueesta PSS:n sivuilla

4 comments

  1. Rupeehan se olemaan… Mitäköhän kehäraakkeja tuolla Sipoossa sitten jatkaa? 😀

  2. Maalivahtiosasto on kunnossa. Kokenut Jokinen on divarin keskitasoa, jolla ei ihan kuuhun mennä. Johnsson on vielä nuori ja käsittääkseni todella potentiaalinen tulokas. Oikealla kilpailutilanteella Johnsson varmasti haastaa Jokisen ja vie mv-osastoa eteenpäin. Kovin vahvistus on ehdottomasti Inkkareista tullut Turunen, jolla olisi varmaan ollut ottajia liigasta asti.