Divarit

Divarin finaalit käynnistyvät perjantaina – voittaja nousee Salibandyliigaan

21.03.
2019
Divarit

Divarin finaalit käynnistyvät perjantaina Tiikereiden kotiluolassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarin finaalisarja Tiikerien ja ÅIF:n välillä starttaa jo perjantaina Tikkurilan Urheilutalolla, ja Salibandyliigaan nouseva sarjan mestari on selvillä viimeistään sunnuntaina 31.3. Sarja ratkeaa kolmella voitolla.

Myös finaalisarjan häviäjällä säilyy mahdollisuus liiganousuun, sillä se pääsee haastamaan karsinnassa Salibandyliigan toiseksi huonoimman joukkueen eli meneillään olevan putoamiskarsinnan häviäjän. Steelers johtaa putoamiskarsintaa Karhuja vastaan voitoin 2-0, ja katkopaikka on edessä jo tänä iltana Hämeenlinnassa.

Divarin finaalit:

Tiikerit, Vantaa – ÅIF, Sipoo

Pe 22.03.2019 19:00 Tiikerit – ÅIF Tikkurilan UT
La 23.03.2019 19:00 ÅIF – Tiikerit Sipoo Areena
Ti 26.03.2019 19:00 Tiikerit – ÅIF Tikkurilan UT
Pe 29.03.2019 19:00 ÅIF – Tiikerit Sipoo Areena (tarvittaessa)
Su 31.03.2019 17:00 Tiikerit – ÅIF Tikkurilan UT (tarvittaessa)

Divarin finalisteissa voi puhua yllättäjistä, sillä runkosarjassa Tiikerit oli seitsemäs ja ÅIF kahdeksas. Tiikerit on voittanut kaikki kevään neljä pudotuspeliotteluaan lyötyään voitoin 2-0 ensin puolivälierissä FBC Turun ja sitten välierissä LNM:n. ÅIF on ollut tiukemmalla pudotettuaan ensin puolivälierissä kahdella jatkoaikavoitolla NST:n ja sitten eilen huipentuneissa välierissä Rangersin voitoin 2-1.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.