SSS: Salolainen kakkosdivarijoukkue veti yli 1000 katsojaa sarjan finaalipeliin

IBK Meda vetää keväästä toiseen kovia yleisömääriä. Arkistokuva: Jarmo Jokila

IBK Meda vetää keväästä toiseen kovia yleisömääriä. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Salolainen IBK Meda pelasi tiistai-iltana Länsirannikon kakkosdivisioonalohkon finaaleissa forssalaista FoSua vastaan. FoSun 5-3-voittoon päättynyttä ottelua seurasi paikan päällä peräti 1013 katsojaa, kertoo Salon Seudun Sanomat.

Eikä siinä kaikki, sillä joukkue pelasi yhteensä neljä pudotuspeliottelua kotikentällään, ja yleisömäärä olivat ottelusta toiseen varsin komeita (695, 596, 809 ja 1013). Neljässä pelissä katsojia oli yhteensä peräti 3113 katsojaa (778 per ottelu) mikä on määrä, josta jokunen miesten liigan pudotuspelejä pelaava joukkuekin voi olla kateellinen.

Meda on vetäny kovia yleisömääriä aiempinakin keväinä ja tonni meni rikki myös viime keväänä, kun joukkue pelasi Divarin karsinnoissa. Vuosi sitten julkaistussa Salon Seudun Sanomien artikkelissa kerrotaan syitä joihin joukkuetta kohtaan esitetty kiinnostus perustuu. Syiksi luettiin muun muassa ”oman kylän pojat”, viihdyttävä pelitapa, vahva sosiaalisen median preesenssi, Salon ”alasarjatyhjiö” sekä hyvät olosuhteet.

IBK Medan kausi päättyi tappioon, ja se hävisi ottelusarjan lukemin 2-1. FoSun kausi jatkuu Divarin karsinnoissa.