Divarit

Kantonen palaa O2:n riveihin – ”Tuo joukkueeseen uutta virtaa”

12.08.
2019
Divarit

Kasperi Kantonen (vas.) pelaa ensi kaudella O2:ssa. Arkistokuva: Esa Jokinen

Kasperi Kantonen, 27, pelaa ensi kaudella miesten Divaria O2-Jyväskylän paidassa.

Kantonen pelasi edelliskaudella syksyn Ruotsin Allsvenskanissa Djurgårdenin miehistössä. Suomessa Kantonen on pelannut 55 liigapeliä TPS:ssa ja Jyväskylän Happeessa (2+2). Happeen kanssa Kantonen saavutti SM-pronssi keväällä 2016.

Divarissa Kantonen on esiintynyt SBS Wirmon, SBS Maskun ja O2:n paidoissa yhteensä 56 kertaa (36+11). Edellisen Divarin kautensa Kantonen pelasi O2:n mukana (2017-18).

Kantonen saavutti pelipaikkansa hyvien try out -otteidensa avulla.

– Kasu oli Try-Outilla ja antoi sen verran vakuuttavat näytöt, että paikka joukkueesta irtosi! Tiesimme, että hän osaa pelata ja tehdä maaleja, mutta erityisen tyytyväisiä olimme Kasun loistavaan asenteeseen ja muiden pelaajien tsemppaamiseen. Kasusta saamme luontaisen maalintekijän joukkueelle, ja lisäksi hän tuo joukkueeseen uutta virtaa iloisuudellaan ja energisyydellään, pääluotsi Joonas Kaasalainen kommentoi tiedotteessa.

O2-Jyväskylän sopimustilanne 12.8.2019:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Puolustajat: Markus Manninen, Karel Joutsimäki, Vesa Sivula, Ville Sepponen, Niko Ilmonen, Lauri Lavonen

Hyökkääjät: Lari Mäkelä, Niklas Pulli, Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Iiro Pieviläinen, Alvar Mahlberg, Kaarlo Mahlberg, Joel Wenning, Niki Kaurtola, Miika Huusko, Ilkka Tepponen, Kasperi Kantonen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen