Divarit

Kokenut Nybacka jatkaa O2:ssa – ”Loistava homma”

19.08.
2019
Divarit

Ismo Nybacka (vas.) jatkaa O2:ssa. Arkistokuva: Esa Jokinen

O2 tiedotti aiemmin viikolla, että Ismo Nybacka, 34, jatkaa vielä ainakin yhden kauden seuran edustusjoukkueessa.

Nybacka on pelannut yhteensä 153 Divarin peliä (41+42) SC Bluesissa, FC Vaajakoskessa ja O2:ssa.

– Loistava homma, että joukkueen isähahmo päätti jatkaa vielä yhden vuoden pelejä Ampparipaidassa! Nypy on monipuolinen pelaaja, jolta onnistuu sekä sentterin että pakin paikalla pelaaminen. Hän tuo joukkueeseen oikein isän kädestä johtajuutta ja on todella tärkeä palanen joukkueen sisällä. Nybackan vahvuudet ovat pallottomassa pelaamisessa, mutta kuten viime kaudellakin nähtiin, pystyy hän myös iskemään pörssejä tiukoissakin paikoissa, pääluotsi Joonas Kaasalainen hehkutti.

Joukkueen sopimustilanne 14.8.2019:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Puolustajat: Markus Manninen, Karel Joutsimäki, Vesa Sivula, Ville Sepponen, Niko Ilmonen, Lauri Lavonen

Hyökkääjät: Lari Mäkelä, Niklas Pulli, Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Iiro Pieviläinen, Alvar Mahlberg, Kaarlo Mahlberg, Joel Wenning, Niki Kaurtola, Miika Huusko, Ilkka Tepponen, Kasperi Kantonen, Ismo Nybacka

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen