LNM ja Merikoski farmisopimukseen kaudelle 2019-2020

Merikoski toimii LNM:n farmijoukkueena tulevalla kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Merikoski toimii LNM:n farmijoukkueena tulevalla kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin Limingan Niittomiehet sekä kakkosdivariin viime kauden päätteeksi pudonnut Merikoski tekevät tulevalla kaudella farmiyhteistyötä.

Liminkalaisten pääkäskijä Harri Naumanen kommentoi yhteistyötä tyytyväisenä seuran Facebook-sivulla.

– Hyvillä mielin ja korkein odotuksin voidaan aloittaa yhteistyö merikosken kanssa. Uskoisin että sopimus meidän välillä tulee palvelemaan molempia seuroja ja seurojen pelaajia nyt ja tulevaisuudessa.

Merikosken pääluotsi Peter Erikson piti myös sopimusta hyvänä asiana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän sopimukseen. Farmisopimuksella varmistamme miesten edustusjoukkueen otteluihin laadukkaan materiaalin. Tarjoamme myös väylää eteenpäin pyrkiville pelaajille Limingan suuntaan. Sopimus yhdistää seuroja ja seurojen edustusjoukkueita, toivottavasti myös pelillisesti. Toivon menestystä divariin farmikumppanillemme!