Divarit

NST julkaisi uusia vahvistuksia ja jatkosopimuksia

04.08.
2019
Divarit

Juuso Kekki (nro. 67) jatkaa NST:ssä. Kuva: Markku Taurama

Miesten Divarin Lappeenrannan NST julkaisi ensi kauden sopimuksia menneellä viikkolla. NST sai mieluisan paluumuttajan, kun viime kaudella Sveitsin NLB:ssä pelannut Konsta Koskimies palaa joukkueen vahvuuteen.

Koskimies, 28, on NST:ssä yhden liigakauden ja kaksi kautta Divaria. Liigassa puolustaja naulasi pisteet 1+2, mutta Divarissa 50 ottelua ovat tuottaneet tehot 13+23. Eetu Leskinen, 26, pelasi viimeksi NST:ssä kaudella 2017-18. Leskisen tililtä löytyy 41 liigapeliä (9+8) ja 34 ottelua Divarissa (11+23).

Viime kaudella EV Akatemiaa Divarissa edustanut Mikko Sipari palaa myös joukkueeseen yhden kauden tauon jälkeen. 28-vuotias Sipari on pelannut urallaan 37 peliä liigassa (1+4) ja 47 ottelua Divarissa (0+3).

Viime kaudet joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut Juuso Kekki, 20, jatkaa Lappeenrannassa. Kekki on pelannut urallaan 73 Divarin peliä tehoin 57+33. Viime kaudella neljässä ottelussa esiintynyt Petteri Vormisto, 19, jatkaa joukkueen maalivahtiosastolla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen