Kakkosdivarijoukkueen anomus hyväksyttiin – IBK Medan riveihin naisvahti

IBK Medan riveissä nähdään ensi kaudella naisvahti. Arkistokuva: Jarmo Jokila

IBK Medan riveissä nähdään ensi kaudella naisvahti. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Miesten 2. divisioonan Länsirannikon lohkossa pelaava IBK Meda pestasi ensi kaudeksi riveihinsä uuden maalivahdin. Anniina Orrenmaa, 33, vahvistettiin joukkueen viralliseksi pelaajaksi tällä kaudella.

Naisvahdin pelaaminen miesten sarjassa vaatii poikkeusluvan. Meda anoi erityislupaa Salibandyliitosta ja sai sen läpi. Yksi kysymysmerkki piili siinä, että Orrenmaa pelaa myös naisten kolmosta HuKussa.

Lähtökohtaisesti Orrenmaa hankittiin ykkösvahti Joni Kallioniemen aisapariksi. Molemmilla on liigakokemusta, sillä Kallioniemi on pelannut 72 liigapeliä SalBassa, ja Orrenmaa keräsi tililleen viime kaudella 29 liigaottelua TPS:ssa.