Kaasalainen jatkaa O2:n peräsimessä – seura tavoittelee liiganousua 2022 mennessä

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen nähdään O2-Jyväskylän oranssissa hupparissa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen nähdään O2-Jyväskylän oranssissa hupparissa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Joonas Kaasalainen jatkaa O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen päävalmentajana myös ensi kaudella. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Kaasalainen toimii O2:n Divari-joukkueen päävalmentajana nyt ensimmäistä kautta. Sitä ennen hän oli yhden vuoden apuvalmentajana. Kun O2-Jyväskylä aikanaan tiedotti Kaasalaisen nousevan päävalmentajaksi, sopimuksen malliksi kerrottiin 1+1 vuotta. Nyt tuo optio siis toteutuu.

31-vuotias Kaasalainen suorittaa parhaillaan huippuvalmentajatutkintoa ja työskentelee O2-Jyväskylän organisaatiossa myös junioripäällikkönä. Hän kuuluu lisäksi Australian miesten maajoukkueen valmennustiimiin.

Pelaajauransa hän teki Happeessa, jossa pelasi Salibandyliigan runkosarjassa tasan 200 ottelua ja pudotuspeleissä 57. Palkintokaappi komistui mestaruudella, kahdella hopealla ja yhdellä pronssilla.

O2-Jyväskylän uutisessa seuran sivuilla muistetaan myös seuran lähivuosien tavoitteista. Viime keväänä tehdyn kolmevuotissuunnitelman mukaisesti seura tavoittelee nousua miesten Salibandyliigaan vuoteen 2022 mennessä. Myös A-pojat pyritään saamaan SM-sarjaan saman tavoiteajan sisällä.

O2-Jyväskylän naisten joukkue pelaa parhaillaan NLB:ssä.