Viikon kysymys

Viikon kysymys: Valittiinko vuoden 2019 parhaiksi pelaajiksi oikeat nimet?

06.02.
2020

Myös vuonna 2019 maailman paras tuli Ruotsista. Kuva: perwiklund.se

Innebandymagazinet julkisti keskiviikkona tuttuun tapaansa vuoden parhaat salibandypelaajat koko maailmassa. Listauksesta tuli ruotsalaisjuhlaa, sillä miesten ja naisten parhaat pelaajat tulivat Ruotsista.

Miesten paras pelaaja oli Falunin Emil Johansson ja naisten pelaajalegenda Anna Wijk KAIS Morasta. Innebandymagazinet kysyy valinnoista myös muiden maiden lehdistöltä, mutta se kuinka laajamittaisia kyselyt ovat, ei ole tiedossa. Ainakin Pääkallo.fi:llä on yksi äänestäjä mukana.

Suomesta käsin muun muassa Passo Peltola on arvostellut ruotsalaisten ”valtaa” asiassa. Tätä ei nyt kysytä asiassa, mutta vastatessa voi ottaa myös kantaa siihen, että pitäisikö valinta tehdä läpinäkyvämmin tai jotenkin eri tavoin. Nyt esimerkiksi äänestäjämääristä ei ole mitään tietoa.

Menikö tämän vuoden valinnat mielestäsi oikein? Vai tuleeko mieleen jokin muu valinta maailman parhaaksi?

Perustelethan päätöstä, jos valinnat tai valinta ei osunut tai osuneet mielestäsi oikeaan tänä vuonna.

Äänestys löytyy täältä

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen