Divarit

O2 julkaisi kolme jatkosopimusta – ”Kuro on eläin fysiikaltaan”

26.03.
2020
Divarit

Karel Joutsimäki (vas.) ja Jani Kuronen (oik.) jatkavat O2-Jyväskylässä. Kuva: Esa Jokinen

Useat eri joukkueet rakentavat ensi kauden ryhmittymiään koronaviruksen runtelemassa maailmassa. O2-Jyväskylän kausi ehti päättyä jo ennen koronan kuoliniskua salibandykaudelle.

Kenttäpelaajat Karel Joutsimäki, Jani Kuronen ja Niklas Pulli jatkavat joukkueessa. Joutsimäki on pelannut neljässä kaudessa 66 peliä Divarissa (4+7).

– Erittäin taitava pallollinen puolustaja, joka pystyy pysymään pallossa ja rytmittämään peliä. Karelin kaltainen pallollinen puolustaja on todella tärkeä palanen ensi kauden joukkueessa. Karel omaa pallottomassa pelissä todella loistavan speliöögan ja pystyy täten napsimaan tikkarin pois todella usein vastustajalta. Pystyy myös tarvittaessa kihauttamaan pallon maalin sisään, pääluotsi Joonas Kaasalainen kommentoi.

Puolustajana viihtyvä Kuronen on tähän mennessä pelannut vasta kolme ottelua Divarissa.

– Kuro on eläin fysiikaltaan, mutta omaa myös loistavat taidot pallolliseen pelaamiseen. Todella monipuolinen puolustaja, joka pystyy ensin röyhimään pallon kulmassa ja tämän jälkeen päättämään hyökkäyksen toisessa päässä. Omaa amppareittain puolustajalle epätyypillisesti hyvän laukauksen. Tulee juoksemaan ensi kaudelle vastustajien läpi ja iskemään samalla kovat pörssit, Kaasalainen sanoitti.

Pulli on pelannut Divarissa 40 ottelua (11+11). Mennyt kausi päättyi loukkaantumiseen.

– Yksi Divarin jalkavimmista pelaajista. Omaa täydelliset salibandyn pelaajan nopeusominaisuudet, jonka lisäksi otti hurjia kehitysaskeleita pelaamisen osalta menneen kauden aikana. Nikke omaa kaikki mahdollisuudet aivan huipputason pelaajaksi ja kehityskäyrä näyttää vahvasti ylöspäin. Pystyy tekemään pörssejä ja auttamaan joukkuetta kohti isoja tavoitteita. Palaa loukkaantumisen jälkeen ensi kaudella vahvempana kuin koskaan. Tulee lentämään kentällä ja sen ulkopuolella, Kaasalainen suitsutti.

Sopimustilanne 25.3.2020:
Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen
Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen