Tähkän visiitti Joensuussa jäi vuoteen – palaa ÅIF-paitaan

Kasper Tähkä vaihtaa Josban punanutun ÅIF:n väreihin. Kuva: Esa Takalo

Kasper Tähkä vaihtaa Josban punanutun ÅIF:n väreihin. Kuva: Esa Takalo

Salibandyliigasta ranskalaisen visiitin jälkeen pudonnut sipoolainen ÅIF tiedotti kahdesta uudesta pelaajasta, jotka siirtyvät Josbasta.

ÅIF kertoi sopimuksista sosiaalisen median kanavillaan.

Kasper Tähkä, 20, palaa ÅIF-paitaan, jossa hän oli nostamassa sipoolaisia liigaan kaudella 2018-19. Tuolloin Tähkä pelasi kevään pudotuspelit piste per peli -tahdilla.

Hän ei kuitenkaan jatkanut ÅIF:n mukana liigaan, vaan suuntasi Josbaan. Tähkä on pelannut Divarissa neljällä edellisellä kaudella neljässä eri joukkueessa: järjestyksessä HIFK, Loviisan Tor, ÅIF ja Josba.

Hän on iskenyt Divari-urallaan 81 runkosarjaottelussa 47 tehopistettä. Pudotuspeleissä saldo on 16 ottelua ja 12 pistettä.

Toisena pelaajana ÅIF saa Jere Sivosen, joka pelasi viime kaudella kakkosdivisioonaa helsinkiläisessä VKTP:ssä.

Joensuulaislähtöinen 23-vuotias Sivonen debytoi Josban edustusjoukkueessa muutamassa ottelussa jo liigassa kaudella 2012-13. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan Divarissa 88 ottelua ja kerännyt 23 tehopistettä. Liigassa otteluita on 17 ja pisteitä 3.

Artikkelia päivitetty 25.4. klo 20.37: Jere Sivonen ei pelannut viime kaudella Josbassa Divaria, vaan kakkosdivisioonaa VKTP:ssä. Myös jutun otsikkoa muutettu.