O2 nappasi naapurin tehojunnun – ”Taikurimaisia kihautuksia maalin sisäosiin”

Joonas Kaasalainen (vas.) saa uuden valmennettavan O2-Jyväskylän riveihin. Kuva: Juhani Järvenpää

Joonas Kaasalainen (vas.) saa uuden valmennettavan O2-Jyväskylän riveihin. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divariin valmistautuvan O2-Jyväskylän uusin pelaaja on Happeen A-nuorten viime kauden kapteeni.

Hyökkääjä Mitri Tuomala on pelannut urallaan tähän asti Happeen junioreissa sekä hieman kakkosdivisioonassa Happee Steamersissä, mutta nyt hän hyppää miesten tasolla kaupungin toisen organisaation matkaan.

Päättyneellä kaudella Tuomala kantoi A-poikien SM-sarjassa Happeen kapteenin nauhaa ja oli joukkueensa paras pistemies saaliilla 25+14. Kakkosdivarissa hän tahkosi seitsemän peliä reilun kahden pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla (15 pistettä).

O2-Jyväskylän uutisen mukaan hän nettosi kolmen A-junnukauden aikana SM-sarjan runkosarjassa 56 ottelussa 87 pinnaa (54+33).

– Mitri omaa erinomaiset lajitaidot sekä loistavan kyvyn lukea itse peliä. Uskon, että saamme luotua Mitrille sellaisen ympäristön, jossa hän pystyy auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan ja samalla itse kehittymään kohti kansallista huippua salibandyn pelaajana. Tältä kaverilta tullaan luultavasti näkemään taikurimaisia kihautuksia maalin sisäosiin, O2-Jyväskylän päävalmentaja Joonas Kaasalainen veisteli seuran sivuilla.

Vuonna 1999 syntynyt Tuomala teki O2-Jyväskylän kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue on julkaissut kaikkiaan 12 pelaajasopimusta. Nimet voit tarkistaa uutisesta seuran sivuilta.