Divarit

FBC Turku jatkaa vahvistumistaan – Kosonen ja Vuorinen mukaan

18.05.
2020
Divarit

Antti Vuorisen peliura jatkuu FBC Turun paidassa. Arkistokuva: Karhut tiedotus

FBC Turku tiedotti viime viikolla uusista pelaajasopimuksista. Joni Peltolan ja Kasperi Kantosen lisäksi joukkueen vahvuuteen liittyvät Miika Kosonen (ÅIF) ja Antti Vuorinen (SBS Wirmo).

Viime kaudella kakkosdivisioonassa pelannut Vuorinen, 25, on iskenyt vuosien varrella ison kasan maaleja. Liigassa SalBassa ja Karhuissa pisteet 50+9 64 otteluun kertovat viimeistelyvainusta. Divarin 64 peliä Wirmossa tuottivat aikoinaan tehopisteet 49+16. Viime kaudella Vuorinen mätti 49 maalia kakkosdivarissa.

Kosonen, 23, pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa Salibandyliigassa. Pelejä kertyi 25 ja Kosonen jäi mieleen varsinkin komeasta rankkariveivistään. Puolustajana ja hyökkääjä pelikentillä nähty Kosonen on pelannut 46 Divarin peliä Josbassa (14+10).

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen