Väriläiskä palaa länsirannikolle – Kantonen O2:sta FBC Turun vahvuuteen

Kasperi Kantonen palaa Turkuun. Arkistokuva: Esa Jokinen

Kasperi Kantonen palaa Turkuun. Arkistokuva: Esa Jokinen

FBC Turku julkaisi maanantaina uuden pelaajasopimuksen. Hyökkääjä Kasperi Kantonen, 28, palaa Turkuun.

Kantonen on edustanut liigatasolla TPS:aa ja Happeeta 55 ottelun verran (2+2). Happeen kanssa Kantonen saavutti SM-pronssia keväällä 2016.

Divarissa kokemusta on kertynyt SBS Wirmossa, SBS Maskussa ja O2:ssa yhteensä 84 ottelun verran ja Kantonen on naulannut Divarissa pisteet 54+20. Varsinkin kahdella viimeisellä O2-kaudella tehotilastot ovat karttuneet mukavasti.

Kantonen käväisi myös Ruotsissa ja edusti Djurgårdenia Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Turkulaislähtöinen Kantonen opiskeli Jyväskylässä ja palaa nyt takaisin kotikonnuilleen. Kantonen on tunnettu värikkäistä tempauksistaan. Yksi niistä nähtiin keväällä 2016.